Nejste přihlášen/a.
Ja shanim "dobry" clanky. A aby se tam nepletla vista. A aby se to dalo pouzit na odbornejsi praci. A ty ses asi ani nekoukal na to cos poslal. Ani jedno kriterium co jsem napsal to nesplnuje.
no tak máš psát dotaz jasně, třeba něco jako - kdo mi zašle semestrálku o win XP a 7 na majl judr@plzen.cz
Ne, spis jsem se mel zeptat takle - planuju koupit windows 7. Je na netu dobry clanek, ktery popise podrobneji jake funkce tento system nabizi?
Jinak nechtel jsem aby tu za me nekdo neco vypracovaval. Ale treba jestli se nekdo s podobnym clankem setkaval, kdyz si sam chtel poridit system. Po Viste kazdy vi, ze neni dobre hned vyhazovat prachy, ale radsi si o tom nejdriv neco zjistit.
nejvic se mi libi vypinani, u XP se mi windows vypinal i pres hodinu a co 15 minut skocil dotaz ze nemam neco ulozeno, to uz je opravene a nepta se to uz deb*lne. Spatne jedou hry po siti,to slo u XP mnohem jednoduseji a nektere ani nejedou. Jinak mi to osobne prijde naprosto stejne,jen vzhled jinaci, ma svoje drobne plusy i minusy. A rozdil vista vs windows 7 to bezny uzivatel nevidi, to je jen reklama microsoftu, jestli se ti nelibily visty tak te 7 nema jak ohromit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.