Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porovnani Windows7 a XP.

Od: retko* odpovědí: 7 změna:
Hledam par clanku na toto porovnani (semestralka do skoly). Nevite nahodou o necem?
Dekuji vela :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x
retko*
hodnocení

Ja shanim "dobry" clanky. A aby se tam nepletla vista. A aby se to dalo pouzit na odbornejsi praci. A ty ses asi ani nekoukal na to cos poslal. Ani jedno kriterium co jsem napsal to nesplnuje.

miljan*

Vydrž, on ti to někdo vypracuje. Do kdy to potřebuješ?

alf*

no tak máš psát dotaz jasně, třeba něco jako - kdo mi zašle semestrálku o win XP a 7 na majl judr@plzen.cz

retko*
hodnocení

Ne, spis jsem se mel zeptat takle - planuju koupit windows 7. Je na netu dobry clanek, ktery popise podrobneji jake funkce tento system nabizi? :)

Jinak nechtel jsem aby tu za me nekdo neco vypracovaval. Ale treba jestli se nekdo s podobnym clankem setkaval, kdyz si sam chtel poridit system. Po Viste kazdy vi, ze neni dobre hned vyhazovat prachy, ale radsi si o tom nejdriv neco zjistit.

pearmonik*

nejvic se mi libi vypinani, u XP se mi windows vypinal i pres hodinu a co 15 minut skocil dotaz ze nemam neco ulozeno, to uz je opravene a nepta se to uz deb*lne. Spatne jedou hry po siti,to slo u XP mnohem jednoduseji a nektere ani nejedou. Jinak mi to osobne prijde naprosto stejne,jen vzhled jinaci, ma svoje drobne plusy i minusy. A rozdil vista vs windows 7 to bezny uzivatel nevidi, to je jen reklama microsoftu, jestli se ti nelibily visty tak te 7 nema jak ohromit

Pearmoniku, co to balamutíš o XP? V prái mam cca 100PC s xpčkama, soukromě dalších nepočítaně a u žádného se mi nevypíná tak dlouho, lépe řečeno možná při zasekaném pc tak 1-2min? Asi jsi měl suprově rozvrtaný systém a bereš to jako vlastnost. Sorry za OT ale tohle se nedalo přejít

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]