Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Email jak správně otevírat přiložené soubory

Od: tavoj* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,chtěl bych se zeptat na správné otevírání přiložených souborů v emailu- mám notebook výrobce Acer model Extensa 5635Z ,název Oem,používám Windows Vista internet Explorer. Přijde-li mi email , kde je přiložený soubor označen sponkou, nebo v levém horním roku W , nebo v levém horním rohu červeným čtvercem - jaký je správný postup ,mám nejdříve provést u všech uložení a až potom jejich otevření, nebo u všech nejdříve otevření a potom , když se rozhodnu uložit, tak uložím. Nebo jednotlivé soubory mají své dané postupy, které nelze jen tak měnit?Když bych je tedy vždy ukládal,chtěl bych se zeptat , jak a kde tyto soubory vymažu. Děkuji za radu .-tavoj-

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Zdravím

stačí si vytvořit v PC složku, do které budeš ukládat stažené soubory. Podle mne je lepší soubor uložit, před otevřením zkontrolovat přes pravé myšítko antivirem, já ještě kontroluji s MalwareBytes Antimalware. Nikdy soubor neotevírám přímo z emailu

juvla*

Tak seš snad jediná, koho znám, kdo to tak dělá. Ještě kontrolovat zvlášť. Měl by to zachytit antivir. Co je k ničemu mažu, neotvírám neznámou poštu, zejména exe soubory, v poštovním klientu mám vytvořeny složky s poštou kam ukládám méně důležité věci a na PC jen to co je pro mě důležité.

tavoj*
hodnocení

Také zdravím sondaw a děkuji mnohokrát za odpověď . -tavoj-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]