Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD mechanika hodně hučí

Od: martina22* odpovědí: 6 změna:

Můžete mi prosím někdo poradit nevím jestli je to normální ,když dám v počítači

do mechaniky dvd na přehrání tak to začne hrozně hučet nemůže s tou mechanikou něco být?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

To je úplně normální...Mě to také začně docela dost hučet,když vložím CD/DVD do mechaniky...;)

Neřeš to...;)

doplněno 16.01.10 10:34:

Jde o to,že to ,,hučení" pochází od toho,jak se ,,ručička" v mechanice pohybuje nad diskem a tím ho ,,čte"...;)

ooouuu

A není nahodou to hučení způsobeno rotací disku? *smich* Ta ručička je moc hezká...

pepyk93*

Nebo tak no...*hi*

hodnocení

0x

Mě hučela mechanika DVD na rekordéru SENCOR a pak se sekla a musel jsem jí nechat vyměnit. Naštěstí byl ještě v záruce. Mechanika nesmí hlasitě hučet - vyměnit včas!

Hučení je úplně normální- točí se tam přeci medium (cd,dvd) velkou rychlostí. Záleží na mediu, rychlosti mechaniky, odhlučnění stroje (pc) protože část jsou vibrace.

V mechanice rekordéru se dvd notáčí takovou rychlostí jako v počítači.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]