Nejste přihlášen/a.
čistíl jsem dceři notas a zjistil jsem že tam ma 115 aktualně nainstalovaných aktualizací.Je potřeba aby se tam pořad uchovavaly?Ma vistu.
Na stolnim aktualizace nemám a problem taky žaden.
Ješte se mi uni podařilo nechtic něco provest z Windows defendr při najiždení se objeví hlašeni od toho programu - nepodařilo se inicializovat aplikaci
0 x 800106ba at ji spustím ručně .
Nevim jaka služba se pod tím označením nachazi.
Odborník, že?
Vaše dcera má s prominutím trochu více rozumu než Vy. Systémové aktualizace řeší v naprosté většině případů bezpečnostní chyby. A ano, je třeba aby tam byly. Když je odinstalujete, stejně se z největší pravděpodobností stáhnou znovu. Krom toho, že můžete odinstalací rozhasit celý systém (odinstalujete aktualizaci, která je potřebná pro další, která tam zůstala, apod.) a bude tak akorát zralý na novou instalaci...
Windows Defender zkuste nainstalovat znovu. Nejdřív odinstalujte a pak nainstalujte.
Jinak nechte dceřin notebook na pokoji a doporučuji Vám, abyste na svém počítači zapnul automatické aktualizace, případně to občas udělal ručně. Abyste se jednou nedivil, jaké potvůrky ten Váš "bezproblémový" počítač třeba obsahuje.
jen pro upřesnení na aktualizace jsem se ptal nic jsem neodinstaloval .
A za druhe ma spuštené aktualizace protože ma legal.
mé xp je už 5 let stare tak uz to tak nechám měl jsem kdysi crack ale po reinstalaci před dvěma roky se to stratilo a odkaz na stranku kde to bylo už je nefunkční.
I nelegální WinXP se dají udržovat aktualizované...
... ale v tomto ohledu Vám radit nebudu. Informace se dají najít na netu.
P.S. Teď už je pozdě, ale svého času Microsoft rozjel kampaň, kdy umožňoval zlegalizovat WinXP za směšnou částku. Teď už to nejde, protože XP jdou do důchodu, ale všeobecně se očekává, že podobná akce se časem objeví i pro nové Win7.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.