Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych poradit co je třeba udělat s HDD, který obsahuje systém Win XP SP2, když ho potřebuji přendat ze staršího pc P3 do novějšího P4. HDD je 120GB.
Zkusil jsem to Bios ho vidí všechno se zdá být OK. Když má dojít ke zobrazení úvodního okna WIN XP a začít nabíhání systému v novém pc počítač se automaticky restartuje. To se stále opakuje
Je třeba nahrát na disk nějaké ovladače? Jak? Nebo upravit MFT?
Poraďte prosím.
Radek
Hele řekl jsem snad že přeinstalovávám systém s každou změnou HW? Neřekl, jen jsem napsal že v tomhle případě kdy je většina komponentů odlišná bych DOPORUČIL reinstal. Prasárna to podle mě je protože stejnak vám tam zbydou věci po starym HW, to nikdy pryč všechno nedostanete. A sice nepatřim k těm co maj format každý měsíc a nakonfigurováno za pár hodin,ale že bych přecházel měsíc to taky ne,ale i tak jsem si při sestavování nového kompu naistaloval systém znova a nepoužíval jsem ten z celer 600 (podobný rozdíl jako tazatel- P3 na P4).
BTW je jasný že jde o desku, dyď ostatní komponenty se prohazují pořád
Pro rejpaly doplnim první odpověď: ano lze,ale doporučuji spíše reinstal
A co takhle zkusit opravu instalace win Xp.
Nabootuješ z CD, po odsouhlasení licence stiskem F8 ti se ti zobrazí aktuální naistalované verze win Xp, vybereš onu verzi a stiskem klávesy R - dáš opravu této instalace.
Zabere ti to cca 30 min. času se zachováním všech dat. Pro jistotu určitě důležitá data zazálohuj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.