Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám otázku a prosím o odpověď.
Lze do nové emailové zprávy vložit hypertextový odkaz tak,aby se nevložil ,,přímo" ale abych mohl třeba napsat ,,Klikni ZDE" a pokud by dotyčný kliknul na to ,,,ZDE" tak by ho to přesměrovalo na tu určenou stránku? Myslím tím email přes webové rozhraní a ,,obyčejnou" schránku třeba na www.seznam.cz .Jde mi o to,že se mi někdy stane,že antispamový filtr někdy nerozezná důležitý email od spamu a tento důležitý email přesune do složky Spam (a dotyčný příjemce potom tvrdí,že mu tento ,,důležitý email" nepřišel).
Jde tedy takto nějak vložit ten odkaz? Popřípadě jak?
Snad jste to pochopili.Napsal jsem to možná poněkud ,,laicky".
Děkuji za každou odpověď.
Neznám webové rozhraní seznamu, ale myslím, že s těmi odkazy je to marný boj. Chodilo mi také tak 50 e-malových spamů denně a byl jsem dost nas..ný. Tak 2 roky používám g-mail a mám téměř od spamu pokoj. Všechny existující e-mailové adresy mi vybírá g-mail. Google asi nejlépe zná co je spam. Nyní mi přijde 1 spam přes den. Všechny spamy jsou přesunuty do složky Spam a zde jsou 1 měsíc, po měsíci jsou automaticky mazány. Stalo se mi zatím tak 3x že tam přišel normální e-mail. Doporučuji - zdarma 7 G, i stahování pomocí IMAP.
Jamaca
Děkuji za odpověď.Až budu mít trochu více času,můžu zkusit to co jste mi napsal.Potřebuji ale poradit s těmi odkazy...
Jestli (a případně jak) je vložím do nového emailu...
Jedině psát maily v HTML formátu (což bych si zakázal.. znám cyklické prográmky v JavaSCriptu)
Ale k věci... pište text a pokud chcete poradit, tak klikněte na ZDE a máte po problému.
doplněno 15.01.10 20:25:Ups. tak <_a href="https://www.poradte.cz">ZDE a máte po problému.
A odstranit podtržítka
Tak snad teď bez těch XXX.
Zkouším zde na poraďte když se vkládá příspěvek. Myslíš to tak nějak? Odkaz pro kliknutí je na www.caravanclub.name ale kliknout se musí zde
doplněno 17.01.10 20:09:Po odkliknutí jsem si uvědomil, že mluvíš o e-mailu. To vložíš podobně, ale v kódu musí být napsané mailto (tady ne). Takto to asi myslíš - adresa e-mailu, jestli to správně chápu: jednadve@seznam.cz kliknout zde
Nevím,zda jste to pochopili.Pokusím se to vysvětlit znova.
*
,,Ahoj Franto, ZDEjsem našel další skvělé stránky..."
*
Myslím to,co je uvedeno mezi hvězdičkami,akorát v emailu...
Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.