Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Java pricinou zpomaleni pocitace

Od: cokolada* odpovědí: 3 změna:

Prosim o vysvetleni /WindowsXP/,zda-li JavaFX2.1.1., je duveryhodna, ci ne. Antivirus odhalil, ze Java mi spomaluje pocitac, ale ja mam v aktualne nainstalovanych programech Java 7.update 7 a Java (TM'6 Update32. Nejsem schopna to rozlisit ackoliv se domnivam, ze JavaFX2.1.1. je toho pricinou..Jejim vydavatelem neni com, ale Oracle Corporation.Co s tim?

Dekuji za odpoved

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Java JE od Oraclu, ale doporučuji pro jistotu obě položky odinstalovat Revo Odinstalátorem a Javu znovu nainstalovat odsud. Můžeš ještě počítač pročistit CCleanerem.

doplněno 09.12.12 13:52:
"Jejim vydavatelem neni com"- co myslíš tím "com"?
cokolada*
hodnocení

Dekuji moc za radu! Dalo mi to hodne prace, ale vse se podarilo.Musela jsem nainstalovat Revo a vse to trvalo vzhledem k pomalosti pocitace spolu s odinstalovanim a opetnam nainstalovanim cele odpoledne. Jeste jednou moc a moc dik!

praivo*

Zkus to ještě pročistit tím CCleanerem, možná se trochu zrychlí ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]