Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojeni tabulek v Excelu

Od: stany* odpovědí: 3 změna:
Jak mám udělat propojení zdrojové a cílové tabulky aby se po otevření nakopírovala data i s barevným rozlišením? Vždycky mi to nakopíruje jen data ale bez nastavení a barevného rozlišení - dokáže mi někdo pomoct?
Propojeni tabulek v Excelu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Co je zdrojová a cílová tabulka, co se odkud kopíruje a o jaké barvy se jedná? (PS formátování buňky resp. podmíněné formátování máš nastavené?)

stany*
hodnocení

Zdrojova tabulka je na obrazku, cilova by mela byt totozna, ale mela by sdruzovat vice lidi. Jedná se o barvy radku ( mesicu ). Dela to problemy v tom, že když si do zdroje vložim radek a ten vyplnim, tak se to sice promitne i do cilove tabulky, ale barva v řádku zůstane stejná... Možná ještě vyzkouším udělat makro

doplněno 15.01.10 10:50:

jinymi slovy pokud mezi radky 16 a 17 vlozim jeste jeden radek, v cilove tabulce se posune o jeden řádek vše, kromě toho zeleneho pruhu, takze text bude už v zelenem.

stany*
hodnocení

Povedlo se mi to vyřešit vytvořením makra, tak to snad bude fungovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]