Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uspání PC

Od: multa* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, může mi někdo poradit,jak vyřešit problém při stahování,nebo kopírování velikých souborů?Mám dva HDD,na jednom XP a na druhém WIN 7.U XPéček je vše OK,ale pokud kopíruji,nebo stahuji a odejdu od PC,tak během tohoto klidu PC kopírování,nebo stahování sám ukončí ,někdy se dokonce sám vypne.Je to k vzteku,když potřebuji něco velikého kopírovat třeba přes noc a on si sám funkci ukončí a někdy se dokonce i sám vypne.Určitě mám něco špatně nastaveno,ale bohužel nevím,kde to mám hledat a změnit.

Poradí mi někdo?Děkuji předem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

Win 7: Stiskni Win+R (dialog Spustit..), zadej "powercfg.cpl". Vytvoř nový plán napájení a v jeho nastavení vypni uspávání počítače. Když budeš chtít odejít od počítače a on bude muset něco dělat a nespat, jednoduše přepneš na ten nový plán, třeba přes ikonu napájení v oznamovací oblasti hlavního panelu. Když mubudeš chtít dovolit usnout, přepneš na jiný napájecí plán.

doplněno 09.12.12 14:08:

Za chvíli přidám obrázky.

hop®
hodnocení

1x

U XP jsou to Možnosti napájení v Ovládacích panelech, u WIN7 to bude něco podobného...

mowla*
hodnocení

1x

Vypni PowerManagement...

Ťukni pravým na Plochu a zvol Vlastnosti - Spořič obrazovky - Napájení (lze se tam dostat i přes Ovládací panely) a tam buďto přímo zvol schema Vždy zapnuto a nebo nastav jednotlivé komponenty (disky)...

multa*
hodnocení

Hoši,moc Vám děkuji za snahu pomoci,vaše odpovědi mne nakopli správným směrem a nakonec jsem se k tomu dohrabal,ale ne přes p-mouse a vlastnosti ,ale přes Ovl.panely/ Informace o výkonu.../ Upravit nastavení napájení .

Pozměnil jsem to dle své potřeby a snad to bude fungovat.Takže ještě jednou Vám moc děkuji.

doplněno 09.12.12 15:06:

oprava:nakoply

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]