Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,již dlouhou dobu se snažím najít dvě animace,které mi kdysi ukazoval kamarád.Problém je,že on už je smazal a za nic si nemůže vzpomenout,kde je vlastně našel...
Byly to animace,myslím že obrázky ve formátu *gif.Byla to ,,schémata" (v průřezu) fungování (principu) pistole a samopalu.Nevím jaké to byly typy těchto zbraní,ovšem to je asi jedno.
Pamatuji si,že pokud jsem kliknul na spoušť,viděl jsem ,,co všechno se stane" než kulka vylétne z hlavně (co kam udeří...apod.).
Bylo to docela zajímavé a poučné...
Obě animace byly dost podobné (určitě od stejného autora),akorát se lišily jen jinou zbraní,která na nich byla zobrazena.
Animace byly docela barevné.Myslím,že měly žluté pozadí a všechny ,,součástky" byly barevně vyznačené.
Rád bych obě animace našel na internetu,ovšem zatím se mi to nepodařilo.Už je hledám pěkně dlouho.Hledání už jsem věnoval alespoň 15 hodin čistého času.
Snad jste to z tohoto popisu trochu pochopili.Kdyžtak se klidně ptejte,rád upřesním,pokud si to budu pamatovat...
Prosím vás tímto o pomoc v hledání.Pokud by někdo o těchto animacích věděl,byl bych moc vděčný...
Děkuji všem za případnou snahu...
Nevím jestli to je to co chceš, ale pripcip je tam celkem hezky vidět:
m1911.org/... - jednotlivé části pistole si tam můžeš nechat zobrazit průhledně nebo úplně skrýt
Nebo tady máš třeba Glock -
Jo a mimochodem hledání jsem věnoval asi 30 vteřin, víc času mi zabralo napsání tohoto příspěvku. Fakt by mě zajímalo jak jsi to těch 15 hodin hledal
Děkuji za odpověď.
Sice to není to co hledám,ale i tak děkuji za snahu.Jsem si naprosto jist,že to byly obrázky ve formátu *gif.
Hledal jsem hlavně na images.google.cz a na google.cz
Zkus stáhnout doplněk FF TinEye Reverse image Search
Zkus na netu najít aspoň podobný obrázek, klepni na něj pravým myšítkem a vyber Search Image on TinEye. najde ti stejné a podobé obrázky, uvidíš to nahoře v liště jako výsledek vyhledávání. Tato volba se ti v kontextu objeví jen při vyhledávání a označení obrázku
Nevím, jestli ti to pomůže, za zkoušku to stojí
sondaw,
já jsem sice nedávno přešel na "google chrome", ale stejně také moc děkuji za adresu addons.mozilla.org/... ... ta se mi móóóóc hodí.
Samozřejmě je to ... za palec ( tj. bodík )
Vidím, že různé finty máte "v malíčku"... .
Mohl byste mi, prosím, poradit, kde bych stejný, či podobný, program na vyhledávání "příbuzných"obrázků našel na "google chrome"? ( ... nebo jde to nějak zkombinovat?
)
Za radu Vám děkuji.
Tak vás zklamu, chrome vůbec neznám a nikdy jsem nezkoušela, protože mi vyhovuje FF. Snad jedině projít, zda existují nějaké doplňky tak, jako pro FF
I vám děkuji za snahu. Doplněk jsem zkusil a nic.Problém bude v tom,že nemám ,,dost podobný"obrázek.
Mimochodem zkusil jsem i tineye.com/...
To je podobná služba.Ovšem ani zde jsem se nedohledal...
Stále hledám,zatím marně...
Tento obrázek : vz58.webpark.cz/... je malinko podobný jedné animaci,akorát že je ve formátu *jpg a ne *gif a proto není pohyblivý (není to animace).
4 @petr :
Můžete mi prosím napsat,jak (kde) jste hledal vy?
Děkuji.
Jednoduše. Začal jsem tím že to asi na českých stránkách nebude, takže jsem hledal v angličtině. Takže jsem si dal na Google myslím něco typu pistol animation a no abylo to - google.cz/...
Děkuji za informaci.
Já jsem to právě hledal převážně na českých stránkách...
Podlě mě to bude na nějakých českých military stránkách,ale je to pouze má domněnka...
Jasně, jenomže je celkem nepravděpodobné že to na těch českých stránkách byl "originál", spíš to tam někdo okopíroval. Takže osobně když hledám něco natolik specifického jako je třeba ta tvoje animace, tak to rovnou zkouším hledat v angličtině. Je tak daleko větší pravděpodobnost že najdu něco blízkého tomu co opravdu potřebuju.
Vezmi to takhle - kolik asi může být stránek v češtině kde se taková animace použila a kolik takových stránek bude asi v angličtině. Což navíc ani nemusí být čistě "americké nebo anglické" stránky, je třeba spousta vyloženě mezinárodních fór kde ani pro zakladatele není angličtina rodný jazyk ale právě pro možnost mezinárodní debaty se jako komunikační jazyk používá angličtina.
Jo a poslední poznámka, pro takovéhle hledání většinou ani nemusíš umět anglicky. Bohatě na to stačí nějaký online slovník nebo znalost pár základních slovíček.
Tak jsem hledal ,zatím stále marně...
Nejblíže je asi tento obrázek : zdspb.com/...
Je mu tak na 40 % podobný.Je to *gif,ale na obrázku je zobrazena paintballová zbraň.Také ty obrázky,které hledám měly lepší ,,grafiku "(byly lépe barevně propracované),měly barevné pozadí a myslím,že byly malinko podrobnější...a navíc ten obrázek který hledám,se ,,hýbal"až po tom,co jsem na něco kliknul myší...
Najde se ještě někdo ochotný mi pomoci?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.