Nejste přihlášen/a.
Prosíííííííííííím,kdo mě naučí -ráda bych na obrázek natiskla text jak na to?Kdo poradí,děkuji.
Opravdu na tom nic není. Otevřeš si obrázek v programu, který používáš na prohlížení a editaci obrázků, z nástrojů si vybereš text, ikonka s velkým T a v obrázku si ti objeví něco podobného, jako na screenu. Dále si můžeš vybírat velikost textu, barvu, umístění v obrázku...ale to už uvidíš a přijdeš na to
Díky moc ,najeli jsme na slunečnici/picassa3 a už to umím. Ještě neumím barvy
dávám bodíky všem kteří pomohli
posílám obrázek jak mi to jde
mám velkou radostale bylo to
ještě se musím naučit vkládat text barevně ,musím! se to naučit . Já se ráda učííííííííííííííím
díky za gratulace
Samozřejmě nejlepší je grafický program, ale jestli vám jde jen o to, napsat na obrázek text, tak to uděláte i ve Wordu.
A co Picasa3.Je v češtině a zadarmo. slunecnice.cz/...
Nejdřív si vyberte program a pak se vám rady pohrnou.
papene - krásné! Dobré umělecké dílko. Kde jsi vzala- odkud jsi kopírovala ty motýlky a ostatní?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.