Nejste přihlášen/a.
Prosíííííííííííím,kdo mě naučí -ráda bych na obrázek natiskla text jak na to?![]()
Kdo poradí,děkuji.
Opravdu na tom nic není. Otevřeš si obrázek v programu, který používáš na prohlížení a editaci obrázků, z nástrojů si vybereš text, ikonka s velkým T a v obrázku si ti objeví něco podobného, jako na screenu. Dále si můžeš vybírat velikost textu, barvu, umístění v obrázku...ale to už uvidíš a přijdeš na to
Díky moc ,najeli jsme na slunečnici/picassa3 a už to umím.
Ještě neumím barvy
dávám bodíky všem kteří pomohli
posílám obrázek jak mi to jde
mám velkou radost
ale bylo to
ještě se musím naučit vkládat text barevně ,musím! se to naučit . Já se ráda učííííííííííííííím
díky za gratulace
Samozřejmě nejlepší je grafický program, ale jestli vám jde jen o to, napsat na obrázek text, tak to uděláte i ve Wordu.
A co Picasa3.Je v češtině a zadarmo. slunecnice.cz/...
Nejdřív si vyberte program a pak se vám rady pohrnou.![]()
papene - krásné! Dobré umělecké dílko. Kde jsi vzala- odkud jsi kopírovala ty motýlky a ostatní?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.