Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
objednal jsem si zboží z Chiny, dostal jsem ID číslo a chtěl bych se podívat kde se má zásilka nachází, poradí mi někdo kde najdu takovou stránku?
Děkuji
Pokud je to jenom dopis, třeba typu "registered mail"a podobně, tak jde sledovat jen jestli už odešel z Číny. Naše pošta u těchto levných dopisů sledování nepodporuje.
Ale jestli to trvá dlouho tak si z toho nic nedělej, třeba mě přišel balíček objednaný začátkem prosince až předevčírem. Prostě vánoční šílenství, zavalené jsou nejen pošty po celém světě ale i celnice u nás.
doplněno 14.01.10 16:52:Jestli to už vůbec opustilo Čínu se můžeš podívat tady, je tam i pak odkaz na naši poštu.
Já si sleduji cestu zasilky - v rámci republiky - na této adrese: cpost.cz/... a funguje to dobře. Nevím, jestli vám to bude něco platné u zboží z Číny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.