Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

RMVB - jak přidat titulky

Od: styx* odpovědí: 4 změna:

ahoj mam filmy v rmvb a nevim jak k tomu přidat titulky. v real playeru to asi nede a v media playeru clasic mi to napíše: to load subtitles you have change the video renderer type and reopen the file

Directshow: vmr7 or vmr9 renderless

realmedia: special renderer for realmedia or,or open it through directshow

quicktime: dx7 or dx9 renderer for quick time

shockwawe: n/a

prosim pomocte mi jsem z toho už toufalej. nebo mi poraďte aspoňějakej program kterej to rmvb převede na ňákej jinej formát. Díky moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

styx*
doplnit odpověď
hodnocení

už sem to vyřešil tak si stim nelamte hlavu.*smich*
goro*
A jak si to vyřešil?
styx*
hodnocení

Stačí si nainstalovat program real alternativ. Ten umožňuje spouštět soubory realmedia v jakémkoliv přehrávači. a tak si snadno přidáš titulky. je to velmi jednoduché.

tady link na stažení:

www.slunecnice.cz/...

peace*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Media Player : view -> options -> output -> DirectShow nastav na VMR9 (renderless)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]