Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ikony v oznamovaci oblasti se nezobrazuji

Od: retko* odpovědí: 3 změna:

Mam Windows 7. Toť zaprve. A v panelu nastroju dole vpravo se mi po kazdem restartu zobrazi jen nektere ikony, ne vsechny. A i kdyz skusim program ktery tam neni zobrazeny, spustit, tak se spusti hned, jako by byl spusteny.

Zalezl jsem do nastaveni, a mam tam zaskrtnuto "Vzdy zobrazit vsechny ikony...". Kdyz to vsak skusim vypnout a manualne nechat zobrazit program, ktery tam neni - tak mi to napise "Tato ikona neni v soucastnosti aktivni".

Skousel jsem nejaky startup managery, ale bez uspechu.

Muzete mi s tim poradit? Diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zbytek ikon je dostupný pod ikonkou šipky u oznamovací oblasti.

retko*
hodnocení

Zadna sipka tam neni jelikoz jsem oznacil "Vzdy zobrazit vsechny ikony...". Tim se meli vsechny seradit v panelu.
sondaw*

Zkoušels obnovit systém do dne, kdy bylo všechno OK?

Pokud nic nepomáhá, zkusila bych program na obnovu hlavního paelu a nabídky Start Taskbar Repair Tool Plus!

www.kellys-korner/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]