Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,v počítači mám nainstalovaný Nero StartSmart.Chtěla jsem si vypálit pár fotek na CD,ale po vybrání fotek se mi objevila abulka,kam chci ULOŽIT OBRAZ NA CD.Když potvrdím např.do Dokumentů,tak se mi fotky vypálí strašně rychle a navíc na Cd nejsou ani zapsané.Poradíte mi,co dělám špatně,že se mi fotky v pořádku nevypálí na CD?Předem děkuji za odpověď.
Nejlépe na toto odpovídá pravdomluvný. Navíc opravdu popíše jak na to. Uvidíme, jestli bude reagovat, ráda si příspěvek přečtu. Někdy mám problémy i já, ale popsat to nedovedu.
Milá jarm, díky za důvěru, ale já rozhodně nejsem žádný odborník na počítače. Jen jsem za ta léta jejich používání už narazil na hodně problémů a byl nucen je řešit. Často tu sám žádám o pomoc, neboť se vyskytují stále nové problémy - tomu se říká pokrok . K odpovědi perdy myslím není co dodat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.