Nejste přihlášen/a.
Dovoluji si všechny pozdravit ... s přáním příjemného nejenom dnešního dne.
Poskytovatel "eStranky" nabízí možnost zhotovení si svých "www" stránek ... zdarma.
Zajímají mne ale ještě i další jiné možnosti zhotovení "www" stránek zdarma ... a to pro porovnání,či pro případné další využití.
Je mi jasné, že přehled poskytovatelů je možné získat vložením "hesla" do vyhledávače, což je to nejjednodušší.
Mně ale nejde o pouhý výčet případných možností, ale velmi by mi pomohla ( i velmi stručná ) sdělení o případných zkušenostech, které ( s některými jinými poskytovateli ) některý z uživatelů již má.
Mohl by mi, prosím, někdo poradit, do stránek ... kterých poskytovatelů ( kromě poskytovatelů "eStranky" ) by bylo možné se mrknout?
Stačí mi pouze odkazy - jenom se stručným sdělením svých zkušeností, či vlastního názoru.
Všem poradcům - za jejich rady a čas - děkuji.
Měl jsem mnoho různých poskytovatelů web zdarma až jsem narazil na tento : sdh-burenice.wbs.cz/... a nemůžu si jej vynachválit. Nyní mám free (je tam neustále reklama),ale jsem rozhodnutý,že si dám tu lepší. Koukni a uvidíš.
doplněno 13.01.10 11:46:
barbakan, díky za nové info, ... samozřejmě se na to také pořádně mrknu. ...
kejikl, taktéž díky za info. Já jsem se na ty "eStranky" dostal teprve dnes ráno ( ... a to jenom tak "letem-světem" ), takže jsou pro mě také nové ... a chystám se všechny tipy ( které se tady objeví ) pořádně "prosondovat".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.