Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaseknutí windowsu

Od: zdenall odpovědí: 7 změna:

Zdravím mám problém vždy když zapínám PC a dostanu se k tomu Microsoft Corporation jak nabiha ten zeleny proužek to načítání a sekne se me to tam... dneska sem musel PC restartovat 5x než se to nezaseklo a dostal se na PC nevite co stím? :) docela me to stve :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pearmonik*
hodnocení

2x

to se mi stalo uz hodnekrat,vzdycky pomuze preistalovat windows,aspon to pak zas bezi jako hodinky. A kdyz mate pouze disk pro windows a nemate na nem nic co by se muselo zalohovat tak to je i pomerne rychle, nake body obnovy a cisteni registru to me nikdy moc nepomohlo, jednou i uplne zaseklo komp,radsi to delam radikalneji a najisto

zdenall
hodnocení

Jeste mam dotaz zapnu PC a pak se obevi obrazek zakladove desky a po sleze cerna obrazovka a blikajici carka v levem hornim roku bklika pak prblibkne tak 5 radku dolu a pak zacne nepr to microsoft corporation nevite proc to tam je mam preinstalovany windows a nemel sem to tak

pearmonik*

tak to myslim najizdi podobne spouste lidi, nevypada to na nejaky problem,jen tomu moc nerikejte obrazek zakladove desky,to me zmatlo *smich* ale hlavne ze si rozumime. To uz je proste windows, kdyby se to nesekalo tak vam to bude casem chybet *smich* to je tradice

zdenall
hodnocení

Me to chybet nebude jaky by ste mi poradili program na opravu registru krom Ccleaner ten uz mam tak jestli neni neco fakt jen na registry a poradneho :) ze bych to prva zkusil tak jestli nekde nebude problem stim sekanim

pearmonik*

to fakt nevim,jsem zkousel myslim ten samy a pak uz mi windows nenabehly,takze to je muj oblibeny program *smich* mozna kdybych vic spolupracoval s body obnoveni tak by se dalo i lip, mi se osvedcil starodavny recept format c: ten me zatim nezklamal, k tomu nemusis nic umet, zapnes si uvolnete se prosim s kafickem a nez to skonci mas to ok

zdenall
hodnocení

Windows bych rad preinstaloval je tu ale problem nemam DVD vzivote sem to nedelal a mam v PC jen jeden disk s 500GB daty ktere nemam kam zalohovat :D a nejvic se bojim ze pri instalaci mi to hodi naku chybu a ja nebudu vedet co dal

pearmonik*

to jsou male problemy, zalohovat se da v nejhorsim i na dvd aspon prodejci dvd jeste nekrachnou a pak jak nahrat windows mas more videii na youtube,na tom neni co zkazit pokud si nepustis pri instalaci na klavesnici psa *smich* . Napriste si aspon rozdel ten disk na dva,at nemas stejne problemy zase

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]