Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nevím,jestli se vyjádřím přesně,ale...příklad: chci něco vytisknout,např. stránku z webu,zvolím TISk a poté chci dejme tomu vytisknout dvě stránky na jeden list,zvolím PŘEDVOLBY,tam to nastavím,ale teď přichází onen problém,v těch PŘEDVOLBÁCH nikde nevidím možnost TISK a pokud z PŘEDVOLEB zase vyjedu a dám TISK,tiskne se samozřejmě pouze jedna stránka na list. Neví někdo, jak na to. Snad téhle mojí "patlanině" někdo porozumí. Prohlížeče mám Google a Mozillu.
Pardon, nevšiml, jsem si, že chceš 2 stránky na list. Ale popiš to srozumitelně, stejně to nechápu.
doplněno 04.03.13 15:05:Jen pro jistotu, opouštíš nabídku stisknutím OK...?
Samsung ML 371 a Win 7 a mě to okno předvoleb vypadá jinak a na konci není ani ULOŽIT,ani OK,prostě nic
1.) Tiskneš tedy stránku z web prohlížeče Firefox,Chrome,IE?
2.) Tiskneš stránku z Office,Adobe PDF, poznámkový blok?
A co ten obsah označit myší a překopírovat do Wordu nebo jen do poznámkové bloku (pokud tam nejsou obrázky) a tam to vytisknou?
Online pdf soubory občas dělají problémy a sekají se, stáhni obsah na disk do počítače a zkus vytisknout přes zkopírování a tisk v text. editoru.
doplněno 04.03.13 15:26:Taky možná budete muset stáhnout nové ovladače/program podpory tiskárny. Tohle totiž záleží na výrobci tiskárny jaké všechny vymoženosti v nabídce najdete.
Dek sem obrázek, co tam máš.
doplněno 04.03.13 15:35:Jak říkám, dej sem ten obrázek, ať se někam hneme.
doplněno 04.03.13 16:19:Zkus přeinstalovat ovladač.
Ty hele,ja už na to přišla,ja mám to okno prostě useklý kousek nad tím OK,tudíž to tam nemám a proto mi to prostě vrtalo v hlavě,ale nechápu,proč to okno není celý,zkoušela jsem přes různé prohlížeče a všude useklý,prostě o cca centimetr kratší,takže je po problému a hned je tu další,proč mám to okno kratší a co s tím,rozjet prostě nijak nejde. Každopádně jsi moc hodnej.
Takhle
doplněno 04.03.13 15:47:Ach jo,nějak to nejde..
doplněno 04.03.13 16:04:Prostě mám kratší to okno a končí mi pod tím oblíbené(dle Tvého obrázku). Zbytek chybí,to okno je kratší a nejde nijak roztáhnout.
Jaké máš rozlišení obrazovky? Zkus v tom okně prostě vybrat nastavení a stisknout Enter...
doplněno 04.03.13 20:49:Vždyť to píšu: Zvol nastavení a místo hledání tlačítka stiskni [Enter].
Bez obrázku se asi nikam nedostaneme...
Klikni na volnou plochu woken a pravým tlačítkem dej rozlišení obrazovky a zkus změnit rozlišení (tohle vypadá, že tam máš nějakých 800x600p a dejtem to největší. Pokud to víc nepůjde, tak asi nemáš nahraný žádný ovladače od grafické karty a wokna jedou v tom nejnižším podporovaném rozlišení. Pak tedy stáhni nové ovladače z Internetu a nainstaluj.
1024x768 už nejde? Dej to nejvyšší rozlišení (jestli máš krabici, tak tam vždy uvádějí nejvyšší nativní rozlišení displeje) . To bude asi nějaký netbook s procesorem Atom?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.