Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tisk - jak nastavit předvolby tisku

Od: majorka* odpovědí: 18 změna:

Dobrý den. Nevím,jestli se vyjádřím přesně,ale...příklad: chci něco vytisknout,např. stránku z webu,zvolím TISk a poté chci dejme tomu vytisknout dvě stránky na jeden list,zvolím PŘEDVOLBY,tam to nastavím,ale teď přichází onen problém,v těch PŘEDVOLBÁCH nikde nevidím možnost TISK a pokud z PŘEDVOLEB zase vyjedu a dám TISK,tiskne se samozřejmě pouze jedna stránka na list. Neví někdo, jak na to. Snad téhle mojí "patlanině" někdo porozumí. Prohlížeče mám Google a Mozillu.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Nechápu dotaz. Stránky k vytištění se nastavují přímo v nabídce "Tisk", žádná úprava předvoleb není potřeba.
doplněno 04.03.13 14:57:
Obrázek se nevložil, zkusím to ještě jednou:
doplněno 04.03.13 14:59:

Pardon, nevšiml, jsem si, že chceš 2 stránky na list. Ale popiš to srozumitelně, stejně to nechápu.

doplněno 04.03.13 15:05:

Jen pro jistotu, opouštíš nabídku stisknutím OK...?

Tisk - jak nastavit předvolby tisku
majorka*
hodnocení

Jak bych tak...zkus si najet do těch PŘEDVOLEB,nastav třeba ty dvě stránky na jeden list a vytiskni,pak mi,prosím,popiš,kde jsi dal ten tisk,nejdřív to ale musíš asi zkusit,ono se to fakt těžko popisuje,vyzkoušej to,prosím.

praivo*

Z jakého programu tiskneš? Jaký máš operační systém a tiskárnu?

kangaroo*
hodnocení

0x

Tady je můj screen a mohu tisknout 2 stránky na jednu A4

Tisk - jak nastavit předvolby tisku #2
majorka*
hodnocení

Samsung ML 371 a Win 7 a mě to okno předvoleb vypadá jinak a na konci není ani ULOŽIT,ani OK,prostě nic

kangaroo*

1.) Tiskneš tedy stránku z web prohlížeče Firefox,Chrome,IE?

2.) Tiskneš stránku z Office,Adobe PDF, poznámkový blok?

A co ten obsah označit myší a překopírovat do Wordu nebo jen do poznámkové bloku (pokud tam nejsou obrázky) a tam to vytisknou?

Online pdf soubory občas dělají problémy a sekají se, stáhni obsah na disk do počítače a zkus vytisknout přes zkopírování a tisk v text. editoru.

doplněno 04.03.13 15:26:

Taky možná budete muset stáhnout nové ovladače/program podpory tiskárny. Tohle totiž záleží na výrobci tiskárny jaké všechny vymoženosti v nabídce najdete.

praivo*

Dek sem obrázek, co tam máš.

doplněno 04.03.13 15:35:

Jak říkám, dej sem ten obrázek, ať se někam hneme.

doplněno 04.03.13 16:19:

Zkus přeinstalovat ovladač.

majorka*
hodnocení

Ty hele,ja už na to přišla,ja mám to okno prostě useklý kousek nad tím OK,tudíž to tam nemám a proto mi to prostě vrtalo v hlavě,ale nechápu,proč to okno není celý,zkoušela jsem přes různé prohlížeče a všude useklý,prostě o cca centimetr kratší,takže je po problému a hned je tu další,proč mám to okno kratší a co s tím,rozjet prostě nijak nejde. Každopádně jsi moc hodnej.

kangaroo*

Nech na monitoru tvůj problém, zmáčkni klávesu printscreen a otevři malování a dej vložit a ten obrázek ulož a paknám ho sem nahraj. Pořád netušim uplně co po nás chceš jestli máš slabou grafiku nebo rozhozený prohlížeč?

kangaroo*
hodnocení

0x

Taky nemáte náhodou uplně novou tiskárnu, která není vůbec nastavená?

majorka*
hodnocení

Takhle

doplněno 04.03.13 15:47:

Ach jo,nějak to nejde..

doplněno 04.03.13 16:04:

Prostě mám kratší to okno a končí mi pod tím oblíbené(dle Tvého obrázku). Zbytek chybí,to okno je kratší a nejde nijak roztáhnout.

majorka*
To bude podle mě o tom,že ten můj netbook to okno nepobere celý. Hlavně tam chci moc poděkovat za svatou trpělivost se mnou:). Díky moc.
praivo*

Jaké máš rozlišení obrazovky? Zkus v tom okně prostě vybrat nastavení a stisknout Enter...

doplněno 04.03.13 20:49:

Vždyť to píšu: Zvol nastavení a místo hledání tlačítka stiskni [Enter].

Bez obrázku se asi nikam nedostaneme...

majorka*
Nefunguje vůbec nic,ani roztáhnout myší,je to prostě tak,představ si,že otevreš nové okno a na jeho konci je třeba tlačítko ok,jenže Ty tam to ok prostě nemáš,okno končí až dole na konci monitoru a to tlačítko ok je uřízlý a z oknem nejde nic dělat,nejde sjet dolů,nejde roztáhnout,prostě nic a takhle je to přes všechny prohlížeče,všude stejný,ten netbook to podle mě prostě nedává.

kangaroo*

Klikni na volnou plochu woken a pravým tlačítkem dej rozlišení obrazovky a zkus změnit rozlišení (tohle vypadá, že tam máš nějakých 800x600p a dejtem to největší. Pokud to víc nepůjde, tak asi nemáš nahraný žádný ovladače od grafické karty a wokna jedou v tom nejnižším podporovaném rozlišení. Pak tedy stáhni nové ovladače z Internetu a nainstaluj.

majorka*
Tak rozlišení nám 1024 x 600.
kangaroo*

1024x768 už nejde? Dej to nejvyšší rozlišení (jestli máš krabici, tak tam vždy uvádějí nejvyšší nativní rozlišení displeje) . To bude asi nějaký netbook s procesorem Atom?

majorka*
Mám Acer Aspire One D 257,tohle je max. rozlišení,hele jsi moc hodnej,že mi věnuješ tolik času,já to vyřešila tak,že jsem nastavila ty dvě stránky na jeden list a pak prostě klepla na enter,protože to tlačítko OK je první vysvícená volba(to vím z jiného notebooku) a podařilo se. Ale stejně mě to štve.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]