Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spadl firefox a došlo k potížím

Od: gerhardw odpovědí: 11 změna:

Dobrý večer,moc vás prosím o radu.Dnes se mi už 2krát stalo,když jsem měl spuštěn prohlížeč mozilla firefox,že firefox spadl.Počítač se mi restartoval a už mi nenaběhla dolní lišta na ploše,tudíž nevím jak se dostat k nabídce start.Na ploše nemám vůbec nic.Moc prosím poradte mi,co mám dělat.Děkuji všem,kteří mi poradí.Zdraví Gerhard

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

2x

K nabídce start se dostaneš stiskem klávesy Win (taková vlaječka složená ze čtyř malých vlaječek...)? Nebo to nejde?

doplněno 11.01.10 20:19:

Stiskem Ctrl+Alt+Del se dostaneš do Správce úloh a můžeš zkontrolovat procesy a běžící aplikace.

gerhardw
hodnocení

To jsem taky zkoušel zmáčknout win(tu vlaječku),ale ani to nešlo a když jsem dal ctrl+alt+delete,tak to šlo,ale tam se objevilo co je aktivní,ale k nabídce start a k liště se neumím dostat.Děkuji za odpověd

pravdomluvny*

Ctrl+Alt+Del jdi do Správce úloh, pak mrkni na "Procesy" jestli běží explorer.exe

gerhardw
hodnocení

Tak jsem to zkoušel a explorer.exe ve procesech ma same nuly,tak nevim,zda beží či nikoliv

pravdomluvny*

Tak ho spusť. Klikni na něj pravou myší a dej spustit. Nebo ho jen označ a dole je tlačítko spustit. Tedy domnívám se..nemám možnost to teď zkusit, včechny procesy mi běží..

gerhardw
hodnocení

Moooooc děkuji,už mi to běží.Přeji krásný zbytek večera.*placni*

pravdomluvny*

No ještě nekřič hop. Zřejmě tam bude jiný problém, když Ti pád Firefoxu shodí i explorer.

anna*

zkuste bod obnovení vradte pc zpět před pádem.

sondaw*

Spíš bych projela PC v nouzovém režimu na spyware, malware, viry...

MalwareBytes

www.malwarebytes./...

Spybot Destroy

www.safer-network/...

Stáhnout aktualizace a udělat kompletní kontrolu PC, stejně tak antivirem

gerhard*

Měli jste pravdu,že v tom bylo něco jiného,dal jsem kontrolovat počítač avg a našel 38trojských koni.Prosím poradte,jak mám dále pokračovat.Prohlížeč Mozilla firefox mi nejde i nadále spustit,stále oznamuje,že došlo k pádu.Díky

sondaw*

Udělals tu kontrolu s MalwareBytes?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]