Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,moc vás prosím o radu.Dnes se mi už 2krát stalo,když jsem měl spuštěn prohlížeč mozilla firefox,že firefox spadl.Počítač se mi restartoval a už mi nenaběhla dolní lišta na ploše,tudíž nevím jak se dostat k nabídce start.Na ploše nemám vůbec nic.Moc prosím poradte mi,co mám dělat.Děkuji všem,kteří mi poradí.Zdraví Gerhard
K nabídce start se dostaneš stiskem klávesy Win (taková vlaječka složená ze čtyř malých vlaječek...)? Nebo to nejde?
doplněno 11.01.10 20:19:Stiskem Ctrl+Alt+Del se dostaneš do Správce úloh a můžeš zkontrolovat procesy a běžící aplikace.
To jsem taky zkoušel zmáčknout win(tu vlaječku),ale ani to nešlo a když jsem dal ctrl+alt+delete,tak to šlo,ale tam se objevilo co je aktivní,ale k nabídce start a k liště se neumím dostat.Děkuji za odpověd
Tak ho spusť. Klikni na něj pravou myší a dej spustit. Nebo ho jen označ a dole je tlačítko spustit. Tedy domnívám se..nemám možnost to teď zkusit, včechny procesy mi běží..
No ještě nekřič hop. Zřejmě tam bude jiný problém, když Ti pád Firefoxu shodí i explorer.
Spíš bych projela PC v nouzovém režimu na spyware, malware, viry...
MalwareBytes
Spybot Destroy
Stáhnout aktualizace a udělat kompletní kontrolu PC, stejně tak antivirem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.