Sotva jsem opravil vlastní blbostí způsobenou chybu v systému (viz. Nemůžu se dostat na disk C, už mám další problém, taky z mojí blbosti. Stáhnul jsem si program na odblokování nepodepsaných témat, spustil, restartoval počítač a Windows to nerozdýchaly. Zřejmě jsem stáhnul špatnou verzi patche. No, a teď jsem tu na linuxu (Slax) a potřebuju poradit jak nastartovat v nouzovém režimu a nějak to napravit nebo aspoň zálohovat na dvd a na papír. p. s. Mám vypnuté body obnovy a nezálohoval jsem (nebylo kam, všechno mám plné).
Pokud nemáš místo na disku, udělej si zálkohu aspoň toho důležitého na DVD, určitě se to vyplatí (Dokumenty...), můžeš mít vypálené případně filmy, hudbu...o které nechceš přijít
swenhakon*
Díky za snahu, ale ten program je určený k jednorázovému přepsání nějakého souboru nebo souborů, takže odinstalování nepomůže a nemá ani možnost vrácení původního souboru. Podle učené knihy (řešení problémů s pc) jsem windovs jemně reinstaloval, takže už to funguje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.