Nejste přihlášen/a.
Kdykoli se pokusím otevřít kteroukoli složku na C: (možná i na druhém disku ale to jsem nezkoušel) tak se místo požadované složky otevře okno Výsledky hledání. Už jsem zkoušel prověřit systém antivirem ale nic nenašel. Mám systém Win XP, antivir COMODO Internet Security.
Díky, do složky jsem se dostal. Ale je to relativně zdlouhavé. Zástupce těch složek mám na Ploše a rozdíl jednoho a pěti kliknutí už je znát. A pořád se při přímém otevření přesměrovává na hledání... moment ...třeba to bude někde v nastavení Možnosti složky - typy souborů. Processing... ... ...No nejsem já debil? Koukám na to už poněkolikátý a došlo mi to až teď. V okně Typy souborů jsem měl jenom jednu akci - find. Doplnil jsem druhou akci (open) a nastavil jako automatickou, no a už to fičí.
Díky za pomoc!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.