Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak obnovit e-mail

Od: monny* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, jak mohu obnovit svůj email na seznam.cz - dlouho jsem jej nepožívala a jak jsem se chtěla teď po dlouhé době na email přihlásit tak se mi zobrazilo že email byl zrušen ale že si ho můžu opět obnovit, tak jsem klikla na odkaz a najelo to na nápovědu ale v nápovědě jsem nic nenašla. Tak ted nevím jak postupovat. Prosím, poradte někdo, kdo se v tom vyzná. Děkuji.

doplněno 11.01.10 14:20:

Tak všem děkuji za odpověď, už je to vyřízené. Na seznam.cz jsem v nápovědě našla odkaz na technickou podporu, kde mi administratorka ihned e-mail obnovila. Pěkný den

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

2x

Myslím, že si můžeš založit mail se stejným jménem, pokud ho mezitím někdo nepoužil. Jinak nevím, jak by se dal zrušený mail obnovit...

sondaw*
hodnocení

2x

Pokud je schránka pro nepoužívání zrušena, jedině založit novou, s novým emailem i heslem, kdysi se mi to stalo na volny.cz

hodnocení

2x

Případně kontaktuj administrátory- na seznamu je i někde v nápovědě vyřešit problém teď a spojí tě to na chat a uvidíš co ti řeknou, maximálně se dozvíš že to neudělají

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]