Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje zvuk,nelze nainstalovat ovladače

Od: corsair* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, jednoho krásného dne se rozhodl počítač stávkovat tak jsem kompletně zformátoval HD a nainstaloval znovu Win XP, kodeky, ovladače všeho možného, a celkem vše fungovalo, až na ovladače zvuku. Ve správci zařízení mám u multimediálního zvukového adaptéru žlutý vykřičník. Když se pokusím nainstalovat ovladač tak vždy těsně před dokonením instalace se PC restartne. Fakt už nevím co s tím..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

2x

Jak ovladače instaluješ, přes pomocný SW, nebo přímo ze Správce zařízení? Co máš za zvukovku, případně základní desku je-li zvukovka integrovaná? Zkus stáhnout a nainstalovat jiné, ideálně novější ovladače.

corsair*
hodnocení

Instalaci ovladačů jsem zkoušel nikolika způsoby. Jednak při spuštění pc mi systém automaticky nalezl nový hardware a nabídl instalaci ovladačů, pak jsem musel odkliknout spuhlas s instalací ovladačů bez digitálního podpisu Microsoft. I druhý způsob, instalace jakéhokoliv jiného ovladače(přímo z www.realtek.com nebo stahuj apod.)nebyl úspěšný, protože buďto se ovladače neprojevily a vše bylo při starém, nebo se opět pc na konci instalace samo od sebe před dokončením restartovalo..

hodnocení

2x

Odkud bereš ty ovladače?
Mám takovou zkušenost, že po reinstalaci je PC němý (ve Správci zařízení žlutý vykřičník) a musím nainstalovat zvukové ovladače z CD pro základní desku.

corsair*
hodnocení

Mno nemůžu dohledat CD...

hodnocení

0x

Ovladače stáhni ze stránek výrobce základní desky (pokud je zvukovka integrovaná)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]