Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jednoho krásného dne se rozhodl počítač stávkovat tak jsem kompletně zformátoval HD a nainstaloval znovu Win XP, kodeky, ovladače všeho možného, a celkem vše fungovalo, až na ovladače zvuku. Ve správci zařízení mám u multimediálního zvukového adaptéru žlutý vykřičník. Když se pokusím nainstalovat ovladač tak vždy těsně před dokonením instalace se PC restartne. Fakt už nevím co s tím..
Jak ovladače instaluješ, přes pomocný SW, nebo přímo ze Správce zařízení? Co máš za zvukovku, případně základní desku je-li zvukovka integrovaná? Zkus stáhnout a nainstalovat jiné, ideálně novější ovladače.
Instalaci ovladačů jsem zkoušel nikolika způsoby. Jednak při spuštění pc mi systém automaticky nalezl nový hardware a nabídl instalaci ovladačů, pak jsem musel odkliknout spuhlas s instalací ovladačů bez digitálního podpisu Microsoft. I druhý způsob, instalace jakéhokoliv jiného ovladače(přímo z www.realtek.com nebo stahuj apod.)nebyl úspěšný, protože buďto se ovladače neprojevily a vše bylo při starém, nebo se opět pc na konci instalace samo od sebe před dokončením restartovalo..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.