Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych se zeptat v čem je problém, když mě padá ukazatel myši (šipka na monitoru) při práci s myší, na okraj monitoru. Předem děkuji za info.
2x
vždy? Na různých površích? Viděl jsem už pár podložek pod myš které podobné věci dělají, že ukazatel stále někam odskakuje.
Podložka je stará cca 3 měsíce, ale mám dojem,že ze začátku problém nebyl. Že by ta oprava byla až tak jednoduše levná? Vyměníme, uvidíme. Děkuji Afe.![]()
jako první něž něco koupíš vem list papíru do tiskárny a jezdi myší po něm místo po podložce. Pokud bude po problému je to jasné, jak koupit tu pravou podložku to nevím sám žádnou nepoužívám od dob co myši přišly o kuličku. Tedy v poslední době někdy gelovou protože myš mě živí a dělá celkem velké problémy zdravotní. A ta má povrcha takový látkový. Hlavně nekupovat žádné lesklé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.