Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych se zeptat v čem je problém, když mě padá ukazatel myši (šipka na monitoru) při práci s myší, na okraj monitoru. Předem děkuji za info.
vždy? Na různých površích? Viděl jsem už pár podložek pod myš které podobné věci dělají, že ukazatel stále někam odskakuje.
Podložka je stará cca 3 měsíce, ale mám dojem,že ze začátku problém nebyl. Že by ta oprava byla až tak jednoduše levná? Vyměníme, uvidíme. Děkuji Afe.
jako první něž něco koupíš vem list papíru do tiskárny a jezdi myší po něm místo po podložce. Pokud bude po problému je to jasné, jak koupit tu pravou podložku to nevím sám žádnou nepoužívám od dob co myši přišly o kuličku. Tedy v poslední době někdy gelovou protože myš mě živí a dělá celkem velké problémy zdravotní. A ta má povrcha takový látkový. Hlavně nekupovat žádné lesklé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.