Nejste přihlášen/a.
Párkrát už jsem to zkoušela, ale nikdy se mi nepovedlo, aby to šlo přehrát. Neporadil by jste mi někdo, jak přesně postupovat? Moc děkuju.
V jakém formátu máš film, který chceš vypálit a jaké formáty umí přehrát DVD? To je základ. Např. pokud máš film v avi a DVD umí jen DVD-VIDEO musíš ho nejprve do tohoto formátu převést. Je na to spousta programů, pohledej i tady na poradně, nebo např: www.stahuj.centru/... tady toho najdeš opravdu hodně.
Takže jak jsem psal - avi je nutné dostat do formátu DVD-VIDEO. Je opravdu hodně programů které to umí, zkus třeba: www.stahuj.centru/...
Výsledek je nutné vypálit jako DVD-VIDEO a vzniklé soubory dát do adresáře VIDEO_TS.
To jsou jenom média a žádný formát. Jak jednoduché napsat typ přehrávače. Pokud neumí ani JPG, MP3,DIVX tak to musí být hodně starý krám. Nepíšu levný, neboť právě levné Sencory umí skoro všechno
Pokud to umí DIVX(XVID) tak film AVI na CD musí jít. Né však všechny. Záleží na kodeku. Pak zbývá možnost buď překódovat, nebo již nabízené DVD.
Čti
Někdy je nutno ještě před vypálením souboru AVI na DVD nosič použít prográmek Videoinspektor a jeho pomocí změnit označení použitého kodeku. Pokud je kodek označen např. DX50, tak ho některý přehrávač nevezme. Pomocí extra nástroje FourCC Changer v tomto prográmku se dá změnit DX50 na DIVX a už to přehrávač přehraje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.