Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program pro tvorbu efektu vlající vlajky gif

Od: vaclav* odpovědí: 3 změna:

Mohl by mi prosím někdo doporučit nějaký jednoduchý gifanimator, vytvářející efekt vlající vlajky. V ideálním případě, jen z jednoho vloženého obrázku. Děkuji za tipy.

Program pro tvorbu efektu vlající vlajky gif

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kibic*
hodnocení

0x

Dej maila, pošlu ti ji.

Program pro tvorbu efektu vlající vlajky gif #2

hodnocení

0x

Vyber si a stáhni přetažením myší tady: gifex.net/...

vaclav*
hodnocení

Omlouvám se za formulaci dotazu, nechci českou vlajku - ten obrázek měl být jen ilustrační, jak si asi představuji ten efekt. Potřebuji vlajku, kterou rozhodně v žádné galerii nenajdu - proto potřebuji ten soft a protože nejsem zdatný grafik, potřebuji jen něco jednoduchého. Prostě jen rozvlnit vložený obrázek, bez nutnosti kreslení jednotlivých frames.

Co jsem zatím vyzkoušel ze slunečnice, tak je všechno moc složité a je toho tam tolik, že jsem myslel, že bude rychlejší si počkat na odpověď zde, než všechno instalovat a zkoušet.

Přesto děkuji za snahu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]