Nejste přihlášen/a.
Mohl by mi prosím někdo doporučit nějaký jednoduchý gifanimator, vytvářející efekt vlající vlajky. V ideálním případě, jen z jednoho vloženého obrázku. Děkuji za tipy.
Omlouvám se za formulaci dotazu, nechci českou vlajku - ten obrázek měl být jen ilustrační, jak si asi představuji ten efekt. Potřebuji vlajku, kterou rozhodně v žádné galerii nenajdu - proto potřebuji ten soft a protože nejsem zdatný grafik, potřebuji jen něco jednoduchého. Prostě jen rozvlnit vložený obrázek, bez nutnosti kreslení jednotlivých frames.
Co jsem zatím vyzkoušel ze slunečnice, tak je všechno moc složité a je toho tam tolik, že jsem myslel, že bude rychlejší si počkat na odpověď zde, než všechno instalovat a zkoušet.
Přesto děkuji za snahu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.