Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod filmu do formátu JPEG

Od: tatik® odpovědí: 5 změna:

Je možné a za jakých podmínek převést film stažený z internetu do formátu JPEG?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

2x

Možné to je, ale co s tím budeš dělat. Vteřina je 25 obrázků takže hodinový film bude 1500 obrázků v JPG

doplněno 09.01.10 12:15:

Sorry 90000 obrázků

hodnocení

Tento dotaz jsem uvedl z důvodu přehrávání filmů v televizoru Panasonic TX-L32S10E,u kterého je slot na SDHC kartu a v menu televizoru je uvedeno jak přehrávání obrázků tak i filmů z karty SDHC. Abych tuto funkci mohl vyzkoušet zkopíroval jsem si ze složek v počítači fotografie i film,který je ve formátu MPEG. Fotografie se v televizoru prezentovali bez problému,ale při vložení karty s filmem se na obrazovce objevila informace " Neexistuje platný soubor pro přehrávání".Při hledání dalších informací o tomto televizoru na internetu jsem se dověděl že tento vstup podporuje formát JPEG.A z tohoto důvodu jsem se obrátil s dotazem na toto fórum. Děkuji Vám za odpověď.
jirbar*

Protože většinou přehrávají AVI v DIVX či XVID

doplněno 09.01.10 15:34:

Zkuste si nalézt nějaký film s koncovkou AVI. Pravděpodobně kodek bude vyhovovat a půjde to. Nebo zkusit víc filmů v AVI

doplněno 09.01.10 15:42:

Nejspíš na to zapomeňte tento televizor neumí asi ani MP3. Umí jen JPG a AVCHD což je formát PANASONIu z kamery

cybex.cz/...

videokamery.cz/...

pravdomluvny*
hodnocení

1x

JPEG je formát obrázků. Nemáš na mysli MPEG? A v jakém formátu je původní film?

zajixxx*
hodnocení

0x

I když se ti to povede tak je to velmi nevýhodné zabare to x krát více místa,...co tím chceš dosáhnout ::? přehrátvat si celý film V JPEG?A co zvuk? A nemyslím si že ten flash vsup zvládne .jpeg, myslím si že by zvládnul třeba i avi. zkoušej :D *modla*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]