Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava OS Vista

Od: barbakan* odpovědí: 2 změna:
oprava OS Vista

Zdravím všechny přispěvovatele a prosím je o radu.
Z nějaké příčiny mi po resetování nenaběhla Vista a požadovalo to inst.DVD a uvedl postup jak mám dále pokračovat,aby se opravili nějaké soubory.Vše jsem udělal jak to chtělo a po naskočení visty jsem z hrůzou zjistil,že veškeré dokumenty,fotky,videa atd zmizeli a byl nainstalován nový OS.Pravda je,že jsem zjistil,že na C disku je složka Windows.old kde jsou snad všechny programy ale fotky,dokumenty atd. se mi nepodařilo najít.Přitom na disku C je z 298 G 148 G volných. Lze uvedené věci najít v této složce? děkuji za odpověď.*andel*

Já jsem *bzum**zed*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pearmonik*
hodnocení

2x

piriform.com/... zkus najit co zbylo timto programkem,projde disk a vetsinu by mel zachranit pokud si nedal uplny format

barbakan*
hodnocení

Díky za doporučení,ale nemusel jsem to potřebovat. Ty dokumenty , fotky atd. jsem našel nepoškozené. Máš ode mne bodík za ochotu. I ta se cení.*placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]