Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám takovou otázku,spíše teoretickou a prosím vás o odpověď.
Zajímá mě,jak by se dal jednoduše poznat nějaký škodlivý proces v běžících procesech?
Existuje na to nějaká finta? Víte někdo nějaké názvy (příklady) takových škodlivých procesů? Víte někdo o nějaké stránce,kde je to dobře popsáno?
Trochu jsem hledal na internetu a moc jsem toho nenašel.Myslím,že tam byla i nějaká zmínka,že na to rozpoznávání existují i nějaké programy,ovšem to pokud možno nechci.
Děkuji za každou odpověď. ![]()
Děkuji za odpověď a za skvělý odkaz...![]()
![]()
Něco podobného jsem hledal.Zatím totiž bezpečně poznám jen málo procesů...
...váš odkaz mi dost pomůže...![]()
Rozhodně bych neukončoval např. firefox.exe,iexplorer.exe,svchost.exe,alg.exe,System,avgtray.exe,rundll32.exe a ještě pár procesů začínající na avg...:D...zbylá většina mi zatím nic moc neříká...
...pokusím si ji všechny najít na tom vašem odkazu...![]()
HijackThis bych neradila nikomu, kdo hledá, jaký vůbec proces má v PC spuštěný, v logu bude mít všechno, co v PC běží, ale jak z toho pozná, co může smazat nebo k čemu jednotlivé procesy nebo aplikace patří? Nejsem zrovna na PC začátečník, ale přesto bych si sama netroufla určit, co všechno mám smazat a log bych poslala na kontrolu odborníkům
mi to kdysi nekolikrat pomohlo jak jsem mel v kompu nejaky bordel se kterym si antivir neporadil. S logem zas neni takovy problem, s tim si poradi i amater, se ti vyhodnoti primo na webu, jen jim tam musis verit a mi se to zatim vzdy vyplatilo.. Ten tvuj programek neznam ale asi bude spis uz podle nazvu na ten ucel co se tady nekdo ptal, jsem to tu dal kdyby treba nepomohl ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.