Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám takovou otázku,spíše teoretickou a prosím vás o odpověď.
Zajímá mě,jak by se dal jednoduše poznat nějaký škodlivý proces v běžících procesech?
Existuje na to nějaká finta? Víte někdo nějaké názvy (příklady) takových škodlivých procesů? Víte někdo o nějaké stránce,kde je to dobře popsáno?
Trochu jsem hledal na internetu a moc jsem toho nenašel.Myslím,že tam byla i nějaká zmínka,že na to rozpoznávání existují i nějaké programy,ovšem to pokud možno nechci.
Děkuji za každou odpověď.
Děkuji za odpověď a za skvělý odkaz...
Něco podobného jsem hledal.Zatím totiž bezpečně poznám jen málo procesů......váš odkaz mi dost pomůže...
Rozhodně bych neukončoval např. firefox.exe,iexplorer.exe,svchost.exe,alg.exe,System,avgtray.exe,rundll32.exe a ještě pár procesů začínající na avg...:D...zbylá většina mi zatím nic moc neříká......pokusím si ji všechny najít na tom vašem odkazu...
HijackThis bych neradila nikomu, kdo hledá, jaký vůbec proces má v PC spuštěný, v logu bude mít všechno, co v PC běží, ale jak z toho pozná, co může smazat nebo k čemu jednotlivé procesy nebo aplikace patří? Nejsem zrovna na PC začátečník, ale přesto bych si sama netroufla určit, co všechno mám smazat a log bych poslala na kontrolu odborníkům
mi to kdysi nekolikrat pomohlo jak jsem mel v kompu nejaky bordel se kterym si antivir neporadil. S logem zas neni takovy problem, s tim si poradi i amater, se ti vyhodnoti primo na webu, jen jim tam musis verit a mi se to zatim vzdy vyplatilo.. Ten tvuj programek neznam ale asi bude spis uz podle nazvu na ten ucel co se tady nekdo ptal, jsem to tu dal kdyby treba nepomohl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.