Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokovaný certifikát

Od: jimi36* odpovědí: 2 změna:

Potřeboval jsem se dostat na server do mé práce, ale při krocích jsem zada "nedůvěryhodný certifikát" a od té doby mne to tam nechce pustit. Poradí někdo jak dál?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je dost nekonkrétní popis problému. To jako lezeš přes web na email, nebo to je VPN klient nebo co? Tak jen tu hlášku o nedůvěryhodném certifikátu přeskoč, pokud to nejde tak se přejpej ajťáků v práci, otázkou je zda musíš mít nějaký zvláštní certifikát a nebo ne a v tom případě to je jen informační hláška

jimi36*
hodnocení

Už je to v pořádku. Stačilo jen najet do Nástrojů a tam zrušit nedůvěryhodnost certifikátu. I tak Mockrát děkuji , Mavericku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]