Nejste přihlášen/a.
HP Deskjet F380
Koupil jsem si nové náplně barev ,ale ne originál HP.Jso však uplně stejné jak výrobním označením tak i tvarem a jso i určeny pro tuto tiskárnu.Po zandání mě ale tiskárna stále hlásí problém s náplněma.Dá se tiskárna nějak resetovat aby mě ty náplně vzala ,nebo jsou jiné cesty jak ji nastavit abych mohl dávat neoriginální náplně.Za rady díky.
Mají chip na sobě ty barvy?Možná je třeba resetovat ten chip ,aby to šlo.Nevím já kupuji jen s novým chipem.
Ty náplně čip nemají,alespon není videt.Ty barvy s čipem co jsem už měl možnost vidět ,je ten čip vidět.Potřebuji právě nějaký způsob jak to obejít ,nebo co vypnout v kontrole,ovládání nebo tak nějak .
Také jsme chtěli při první koupi barev do tiskárny ušetřit. Koupili jsme nečipované barvy s tím",to vám tam půjde."Nešlo,takže jsme museli koupit nové čipované. Ani když manžel přendal čipy tak to tiskárna nebrala. To je poučení -nekupuj levné věci -prodraží se to. Nebo máte jinou radu.,jak tiskárnu obelstít -sem s ní!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.