při analizování orginálního dvd mě načte ,jak kdy někdy 22%, 18%,a již dále nepokračuje,ale toto se nestává u všech dvd většinou mě to načte 100% bez problémů.Další problém nastává při stahování dvd disku do mého počítače,kdy tento úkon má trvat max 30min a mě to stahuje 1,5 h až 2h tzn celkovou délku daného filmu nevíte v čem by mohl být problém.Děkuji za odpověd.Vojta
Možností je více,napadá mě třeba kódování, na to je dobrý DVDdecrypter jak už psal kolega no a problém by mohl být taky s mechanikou- špatná optika neboli špatně čte
Asi to bude chtít výměnu mechaniky.Radím LG super multi.Pokud máte Nero expres tak to zkuste z tohoto prog.a pokud to bude dělat chyby jako před tím tak je tó jasné,chce to mechaniku.
jestli to nebude tim, ze se snazis okopirovat chraneny dvd.. to ti bez pouziti programu anydvd (kterej umi odstranit ochranu dvd na pozadi) samotnym dvd shrinkem nepujde..
a jeste te upozornuju na to, ze takovehle jednani je ted bohuzel postaveno mimo zakon i pokud si chces zazalohovat poctive zakoupeny dvd.. (nejenom to z pujcovny , taxi dej bacha!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.