Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalovací program DVD shrink 3.2

Od: vojta.razic odpovědí: 4 změna:
při analizování orginálního dvd mě načte ,jak kdy někdy 22%, 18%,a již dále nepokračuje,ale toto se nestává u všech dvd většinou mě to načte 100% bez problémů.Další problém nastává při stahování dvd disku do mého počítače,kdy tento úkon má trvat max 30min a mě to stahuje 1,5 h až 2h tzn celkovou délku daného filmu nevíte v čem by mohl být problém.Děkuji za odpověd.Vojta

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Doporučuji filmy stahovat programem DVD Decrypter a DVD Shrink použít na"ořezání"a rekompresi videa.

hodnocení

0x
Možností je více,napadá mě třeba kódování, na to je dobrý DVDdecrypter jak už psal kolega no a problém by mohl být taky s mechanikou- špatná optika neboli špatně čte*smich*

ehud*
hodnocení

0x
Asi to bude chtít výměnu mechaniky.Radím LG super multi.Pokud máte Nero expres tak to zkuste z tohoto prog.a pokud to bude dělat chyby jako před tím tak je tó jasné,chce to mechaniku.*smich*

dveer
hodnocení

0x

jestli to nebude tim, ze se snazis okopirovat chraneny dvd.. to ti bez pouziti programu anydvd (kterej umi odstranit ochranu dvd na pozadi) samotnym dvd shrinkem nepujde..

a jeste te upozornuju na to, ze takovehle jednani je ted bohuzel postaveno mimo zakon i pokud si chces zazalohovat poctive zakoupeny dvd.. (nejenom to z pujcovny :-D :), taxi dej bacha!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]