Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Toner a papír do tiskárny

Od: anna1981 odpovědí: 2 změna:

Zdravím! Potřebuji poradit,mám novou tiskárnu Hp laserjet černobílou a zajímalo by mne,jak dlouho vydrží toner,mění se často,vím,že záleží podle toho,jak tisknu,ale slyšela jsem ,že to vydrží déle,než náplně do inkoustových tiskáren.Dále se chci zeptat,jaký papír mám koupit,myslíte,že mohu používat i ty obyčejné z TESCA,nebo mám připlatit a koupit nějaké lepší.Já totiž tomu nerozumím a nechci,aby se tiskárna nějak zničila .Budu ráda za vaše odpovědi rady a tipy. Děkuji Anna

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Toner dodávaný k tiskárně moc nevydrží, není totiž zcela naplněn. Originální nové tonery při běžném tisku textu vytisknou i přes 12000 stránek. Papír z Tesca je naprosto v pohodě, tiskárně se nic nestane. ;)

hepcziiik*
hodnocení

0x

Při běžném tisku Vám toner vydrží i několik let.

Papír do tiskárny doporučuji kupovat s gramáží min. 80g/m2. To ale bývá bězná gramáž.

Papír kupuji podle toho, na co ho potřebuji. nejlevnější papíry často nebývají bílé, ale mívají nádech nějaké barvy - zažloutlé, zašedlé

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]