Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Základní deska - Acer 5101 AWLMI

Od: hanulazi odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych zjistit, kolik stojí základní deska u Nb Acer 5101 AWLMI . (pc - vůbec nereaguje, jen se rozsvítí kontrolka, a dál nic :(, vyplatí se vůbec oprava? ) Cena nového cca před 3,5 lety 23000Kč

Děkuji

Hanka

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

To nemusí nutně znamenat špatnou desku, dej notebook do servisu, za cca 500,- by Ti mohli udělat diagnostiku a cenovou nabídku na opravu. Minulý týden přinesl kolega notebook, který taky nešel zapnout a stačilo jen dostrčit kabel od klávesnice do desky a už fungoval. ;)

radek*
hodnocení

0x

Dobrý den,

mám podobný problém u stejného NTB. OS naskočil ale nefungují USB ani touchpad ani klávesnice.

Servis Acer mi ocenil opravu na 8500 ,- :) zákl. deska a disk (asi se zbláznili, za ty peníze dnes máte novej noťas, sice celeron, ale novej a se zárukou).

Pokud se Vám podaří desku sehnat, dejte mi, prosím zprávu, já se zachovám stejně.

děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]