Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nejlepe vyčistit monitor

Od: mirpo odpovědí: 7 změna:

mám moc špinavý monitor u notebocku a nechci ho poškodit,nevím jestli je vhodná okena nebo něco jiného

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

vlhký papírový kapesník.

jakákoli chemie je zbytečná

hodnocení

1x

Okena a podobné přípravky na sklo jsou v pohodě, v kombinaci s měkkým hadříkem, nejlépe mikroutěrkou. Před aplikací monitor pro jistotu opráším štětcem z toho nejhoršího.

doplněno 06.01.14 14:54:

Chemie je zbytečná pokud jsou na monitoru prskance a kýchance, jakmile jsou na něm mastné otisky, tak vlhký papírový kapesník je prd platný. A lepší je mikroutěrka v papírovém kapesníku mnohem jednodušeji ulpí částice takových nečistot, kterou není problém povrch poškrábat, sice naznatelně, ale každým čištěním se to může zhoršit, až to bude znatelné.

astik
hodnocení

0x

Já na to používám "opticlean" - je určen pro brýle, cd, notebooky, monitory a jsem s tím spokojená ;)

Není to zbytečné mít další přípravek? Okenu nebo podobné věci snad máte běžně, tak na co ještě opticlean, je snad v něčem vyjímečný? Nejspiš v ceně za stejný obsah :-D

fribble*
hodnocení

0x

Protože jsem brejlovec, používám stejné vlhčené ubrousky od optika jako na brýle.

zabu
hodnocení

0x

Ubrousky "Screen wipes".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]