Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Založení webové stránky

Od: ahoa odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

uvažuji o založení nové webové prezentace pro mou chovatelskou stanici psů. Chtěl jsem se zeptat, u které bezplatné domény ...cz je nejlepší stránku vytvořit, nebo která bezplatná doména má nejvíc funkcí a dá se s ní dobře pracovat. Zatím jsem měl web u websnadno, ale tam jsou funkce celkem omezené.

Děkuji za odpoveď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Já bych doporučila Endoru v kombinaci s vlastní doménou, k níž získáte i vlastní e-mail.

Za doménu zaplatíte cca 200 Kč ročně a nabídka služeb na vlastní doméně podle mne působí na potenciální klienty důvěryhodněji.

Endora je "supr" :)
Doména funguje po pár minutách, stránky fungují bez přestávky..
Podpora ze strany Endory je bezchybná, reklama pro verzi zdarma jen jedna, navíc taková, ze si můžete nastavit její pozadí, barvu písma...

axlik*
hodnocení

0x

Já kdysi používal estranky.cz/... mým účelům vyhovovali :)

hodnocení

0x

wedos.cz - sice není bezplatná, ale ta cena je velmi příznivá, několik málo stovek ročně

nekdo007*
hodnocení

0x
Já doporučuju webnode.cz, je tam poměrně dost funkcí a je tu i možnost placeného prémiového účtu, takže místo pes.webnode.cz můžeš mít pes.cz. Mně ale vyhovuje i webnode doména, která je zdarma.

ladaadal*
hodnocení

0x

Používám taky webnode zdarma.

juldab*
hodnocení

0x

Hlavně né IC už tejden jim to nejde

olano*
hodnocení

0x

Já mám taky Webnode a jsem moc spokojená. Má spoustu funkcí, které ani nevyužiju. Kdyžtak mrkni ww.olano.cz.

doplněno 18.12.12 22:46:

ještě odkaz tady webnode.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]