Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkusenosti s tmobile internetem

Od: arimas* odpovědí: 4 změna:

hoj vsichni

mate nekdo zkusenosti s pevnym internetem od tmobile v praze? uvazuji o variante > rychlost downloadu až 8 Mb/s a uploadu až 512 kb/s < cena 699,-

radeji bych sla do internetu od upc ale bohuzel ten u nas neni mozny grrrrr.

nyni mam sluzbu od x providera kde platim 1500,-za ubohych 6Mb sice je to i download i upload ale stejne si myslim ze platim moc. totiz z nepochopitelnych duvodu v novostavbe ve ktere bydlim do nedavna neslo sjednat jinou sluzbu nez od providera ktery mel s developerem smlouvu na prace ohledne elektra a podobne..

diiik

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Stejně infrastrukturu vlastní O2 takže to bude ADSL jakékoliv jiné včetně negarantovaných rychlostí a agregace..

Koukni třeba sem: rychlost.cz/forum/...

arimas*
06.01.10 12:04
hodnocení

diky

navstevnik*
hodnocení

0x

Já sice jsem z Ostravy, ale snad nebude vadit když se zapojím.

Je třeba si dát pozor na to, že ta rychlost je 8 Mb/s. Což je rychlost v ideálních podmínkách a této rychlosti moc nedosáhnete (agregace, vzdálenost od ustředny atd...tam hraje roli). Já mám třeba taky ten stejný internet (asi dva měsíce) ale mám rychlosti downloadu kolem 5 Mb (no jak kdy).

Ono třeba budete mít štěstí a zrovna u vás bude třeba i vyšší rychlost (nebo třeba úplně nižší), problém je v tom, že asi nijak dopředu to nejde zjistit, takže asi musíte koupit a pak doufat že bude u vás dobrá rychlost. (i když možná to nějak u t-mobilu jde, nejsem si jistý, to bych se raději informoval u nich)

Já jsem s tím zatím spokojený a rychlost mi celkem stačí. (Já ale nejsem žádný stahovač a na prohlížení webu, videa, občasné stažení něčeho mi to stačí.)

Rychlost podle speedtest.net: img6.imgup.eu/...

P.S.: moc se v tomto nevyznám, proto jestli jsem uvedl něco špatně, budu rád když mě někdo zkušený opraví.

arimas*

dekuji za odpoved ale ja nakonec zjistila ze u nas ani ten tmobile neni dostupny :(

ach jo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]