Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Webová odezva je dlouhá (ping)

Od: jirikut82 odpovědí: 2 změna:

dobrý večer rádcové potřebuju poradit mám 1,5roku wifi internet až dneska zničeho se mi výrazně zpomalilo ,tak jsem dal test rychlosti (rychlost.cz) 3072 na 1836dowload uploud mám normálně256 a nyní227kbit/s ale co mě nejvíc trapí je webová odezva (ping) průměrně mám do 30ms ale ted je to512,2 ms všechno jsem překontroloval hlavně anténu ta je na stejném místě tak jak ji tam dal odborník ,muže to být chyba od provozovatele nebo u mě prosím poradte.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V tomto případě bych nejdříve kontaktoval poskytovatele zda nemá problémy, je taky dost možné že zítra to bude OK. Taky se u vás mohlo dost zhoršit počasí...

jo dík ,kamoš mi psal že prý budou přeadresavat sít tak to asi bude tím a když ne tak na ně vlítnu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]