Nejste přihlášen/a.
Poradí my prosím někdo, jak odstranit chybovou hlášku, která se ukáže po zapnutí internetu, při otvírání emailů...V aplikaci Internet Explorer došlo k problému a je třeba ji zavřít...Děkuji za radu pokud možno laickou
To se mi také na IE stávalo poměrně často.Dokonce v různých verzích IE a také na jiných počítačích než doma.Doteď nevím čím to je...
Začal jsem používat Mozillu a od tého chybové hlášky mám pokoj (ťuk ťuk)...
Doporučuji přejít na Mozillu...
Nebo se zeptej zde : support.microsoft.com/...
Může to být způsobeno virem a podobným balastem nebo je nakopnutý celý OS.
Projeď počítač nejprve pořádně antivirem, antispyware a CCleanerem.
www.stahuj.centru/... - zkušební verze na měsíc
Ahoj, padání prohlížeče nejčastěji způsobují doplňky prohlížeče. Zda-li to opravdu způsobuje nějaký doplněk lze zjistit spuštěním prohlížeče bez doplňků a to následujícím způsobem:
Klikněte na tlačítko Start, klikněte na položku Programy, klikněte na položku Příslušenství, klikněte na možnost Systémové nástroje a pak klikněte na položkuInternet Explorer (bez doplňků).
Tohle se vztahuje na prohlížeč Internet Explorer 7 a 8. Vyzkoušejte. Pokud to bude doplňkama, je potřeba odinstalací postupně vyzkoušet, který to dělá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.