Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování filmů z PC na PS3

Od: huf* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,mám dotaz nemůžu stáhnout z PC film ve velikosti 10gb. Mám doma i PS3 s 320gb a napadlo mě jestli by ten film nešel stáhnout po propojení s Pc /jako třeba fleškuou / i na ten disk PS3. Je to možné? Máte někdo zkušenosti. Po stažení na PS3 bych si pak film normálně pustitl v 3D televizi. Je to realné? Děkuji za odpověd

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Půjde to, že v PC (Win7,8 nebo Mac) nainstaluješ nejlépe přímo od Sony program na sdílení multimédiální obsahu nebo nějaký jiný DLNA sever a klasicky přehráváš hudbu,filmy a fotky. U toho Sony PS3 softwaru by na 100% mělo jít i právě stahování dat přímo na interní PS3 disk u ostatních DLNA serverů to už jisté není.

doplněno 10.01.13 13:32:

pcworld.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]