Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ATI Radeon HD 5970?

Od: linderman* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

Mám dotaz chci si pořídit nové pc s polu s grafickou kartou Shapphire ATI Radeon hd 5970 2gb DDR5 a nejsem si jistý volbou jestli by tato graf.karta šla do těchto základních desek.Mám vybrané tyto základní desky:

alza.cz/...

alza.cz/...

alza.cz/...

po případě doporučte jiné.

Děkuji předem za pomoc a rady!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ono tak ani nezáleží na desce (pokud bude mít volný PCI-E slot) jako na výkonném zdroji, co k tomu budeš potřebovat. A taky hodně štěstí při shánění této grafiky. Ona totiž pětková řada jaksi stále není běžně k dostání.

linderman*
hodnocení

Prosím jaký zdroj bych si měl pořídit k této grafické kartě?byl by vhodný tento:

alza.cz/...

nebo:

alza.cz/...

Napiš, prosím přímo označení zdrojů. ALZA mi nejede.

linderman*
hodnocení

Zdroj Enermax 1000W ATX2.0, aktivní PFC, 135mm ventilátor, odpojitelné kabely

nebo:

Počítačový zdroj Enermax MOD82+ 625W, ATX2.3, aktivní PFC, 120mm ventilátor, dual system, odpojitelné kabely

Ten 625W zdroj by byl tak, tak. Ten 1MW je zase zbytečnost. Zkus se poptat po nový modelech MOD85+ s výkonem kolem 750W. To budeš mít i s rezervou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]