Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastroj na obnovu systemu byl zastaven

Od: jaar odpovědí: 13 změna:

vprohlizeci udalosti mam ze ,nastroj na obnovu systemu byl zastaven pro nedostatek mista na na jednotce //?/volume (63f5...). jenze na disku kde mam system mam 103GB volneho mista,kdyz si urcim svuj bod obnovy tak mi za 5min.znovu skonci se stejnou zpravou, co mam udelat pro napravu*nevi* je zajimavy ze tam nemam starsi body obnovy (myslim z lonskeho ruku) diky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

2x

Na disku máš místa dost, ale domnívám se, že je třeba nastavit dostatečné místo, které bude moci používat nástroj Obnovení systému. To lze přímo z okna Obnovení systému. "Nastavení nástroje obnovení systému"

jaar
hodnocení

kolik by melo byt nastaveno?

hepcziiik*

v nápovědě Windows je uváděno minimálně 300MB

jaar
hodnocení

u me bylo 17999MB to je asi moc ze?:)

hepcziiik*

dále je v nápovědě uváděno, že pro obnovu systému je možno využít až 15% místa na disku. takže v těch šílených GB co jste uvedl může být problém... :)

pravdomluvny*

Jo, to je dost. Tak tady chyba nebude.

doplněno 04.01.10 23:36:

Ani jsi nenapsal jak máš vlastně velký disk...

jaar
hodnocení

500GB -system146GB data319GB

pravdomluvny*

To je individuální..podle toho se odvíjí počet zachovaných bodů obnovení. Já tam mám 3GB, ale to je asi zbytečně moc.

jaar
hodnocení

no dobre ale on tam zadny starsi neni tak proc ma malo*nevi*

hepcziiik*

ve chvíli, kdy systém zjistí, že má málo místa pro vytváření bodu obnovení, automaticky maže ty starší... Zkuste nastavit řekněme jen 1GB, třeba to pomůže. Osobně sice nevím, nakolik si tento prostor systém "odkrojí" pouze pro obnovu systému a je pro něj pro jiné operace tabu, ale za pokus to stojí

jaar
hodnocení

dam vedet ...zatim dik;)

pravdomluvny*

Já myslím, že v případě, že má 149GB systémový disk, tak těch cca18GB je maximální hodnota prostoru pro obnovení systému, která jde nastavit. Taky nevím úplně přesně, jak to funguje.

jaar
hodnocení

tak jsem max.hodnotu snizil a vypada ze zatim vse jde normalne. ale vym ze nekde v registrech je nastavena doba za jak dlouho se zaloha udela, a doba kdy je zacnou Wind.promazavat .(90dni) , jen bych se podival jak to mam nastaveno,neznate cestu?dik

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]