Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji z mozily přesunout maily

Od: macek* odpovědí: 1 změna:

dobrý večer prosím někoho kdo mi poradí.stala se mi takoá věc na seznamu mám založený meil jednou jsem z tama chtěla přeposlat 3 soubory ale nešlo mi to vždy se mi tam ukazovalo že se správa ukládá a že ukazatel není k dispozici.bylo mi tedy řečeno že to mám zkusit přes mozilu thunderbird.nainstalovanou jsem jí tam měla a tak jsem si jí otevřela.jakmile jsem jí otevřela všechny meily ze seznamu se mi začaly přesunovat do té mozily zkusila jsem tedy přeposlat to přes ní.jak jsem to dala odeslat ukázalo se mi následující při odesílání nastala chyba poštovní server odpověděl můj meil zkontrolujte prosím příjemce správymůj meil a zkuste to znovu.prošla jsem si mozilu zda mám vše vyplněné a ano měla dokonce i známého jsem tady na ten problem měla a taky nic.proto jsem se rozhodla že budu používat můj meil na seznamu a né mozilu ale potřebuji veškeré meily co se mi přesunuli poslat nazpět na seznam jak jsem dala přeposlat objeví se že to nejde můžete mi prosím někdo poradit jak na to?už jsem i slyšela že to nejde prý vůbec a že jakmile smažu mozilu smažu i me meily .děkuji šem kdo mi pomůže tento problem vyřešit

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Myslím, že to nepůjde, pokud jsi nenastavila Thunderbird tak, aby ponechával maily i na seznamu. Přečti si tenhle článek, je to tam popsané.

simpoint.blog.zive.cz/...

Dostat je tam zpět by asi šlo tak, že bys je poslala na nějakou jinou adresu, pak odinstalovala klienta a pak je poslala zpět na seznam. Všechny by pak ale měly jednoho odesilatele, což by znesnadnilo jejich identifikaci.

Ale třeba někdo zná jiné řešení.

Osobně žádného klienta nepoužívám, nevidím v tom žádnou výhodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]