Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Canon pixma ip4500 - hlava KO

Od: kubinec® odpovědí: 1 změna:

cituji kamaráda

prosím vás sháním nutně tis. hlavu na tuto tiskárnu(canon pixma ip4500 )

nevíte o levném e-shopu kde by se tyto příslušenství tiskáren dalo koupit?

děkuji za tipy

P.S. jinde mi doporučují koupit novou tiskárnu, že ta hlava je dražší než celá tiskárna,

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hepcziiik*
hodnocení

0x

Vzhledem k cenám inkoustových tiskáren Vám doporučím totéž - vyhodit starou tiskárnu a pořídit tiskárnu novou. Opravu bych řešil, pokud byste hodlal opravovat barevnou laserovku za 100000,-, ne tiskárnu, která kdysi nová stála 3000,-

U drtivé většiny běžné spotřební elektroniky se dnes již nevyplatí naprostá většina oprav, pokud přístroj není ještě v záruční době. Jakákoliv součástka při opravě je totiž namontována za cenu, jako byla v době, kdy se přístroj prodával jako naprostá novinka + práce mechanika.

U nejlevnějších tiskáren se dokonce ani nevyplatí kupovat náhradní inkoust (mám nyní na mysli originální náplně). ten je dražší než nová tiskárna se startovacími inkousty, které bývají naplněné cca na 70%.

Příklad: mám doma barevný laser Minolta. Nová stála i s tonery asi 7000, nové tonery by vyšly na 13000... nevyplatí se ani oprava ani kupovat tonery. Až dojdou, jde tiskárna do šmelcu a koupím novou.

Maximálně bych doporučil zkusit pohodit někam inzerát, třeba se někdo rád za čokoládu zbaví tiskárny s např. poškozenou mechanickou částí, ale bezchybnou tiskovou hlavou. Ale šanci na úspěch bych neviděl velký, nehledě na to, že po domácké opravě nemusí tiskárna správně tisknout...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]