Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

System potřeboval knihovnu DLL

Od: aztek3 odpovědí: 10 změna:

Zdravím,mam takový problém.Restartoval se mi počitač a uš nenaskočil.Napíše mi to jen System potřeboval knihovnu DLL pro spušťěni.Co teď prosím.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Mno určitě ti napsal i jakou knihovnu, těch je spousta a bez přesného názvu ti ji těžko najdeme

juvla*
hodnocení

0x

pravděpodobně bude poškozená některá knihovna. Pokud píše která, dá se stáhnout tady dll-files.com/....

aztek3
hodnocení

No piše to"SYSTEM WINDOWS SE NEPODARILO SPUSTIT Z DUVODU CHYBY SOFTWARU.

OZNAMTE UVEDENE POTIZE:

ZAVADEC POTREBOVAL KNIHOVNY DLL PRO JADRO SYYTEMU.

KONTAKTUJTE TECHNICKOU PIDPORU A NAHLASTE PROBLEM.

Vubec netusim co dal delat.

Co je to za systém? Nouzový režim a poslední funkční konfigurace náhodou nejdou? To je F8 před startem windows- hned po tom co to najde disk

aztek3
hodnocení

Stale nic nefunguje.počitač ani nejde nouzově spusti sem v řiti.

Fajn, takže ani ten systém neprozradíš. Najdi si tady ve vyhledávači opravnou instalaci a proveď ji

aztek3
hodnocení

Tak sem se nasral a obědnal si nějakeho Francouzkého maníka.Pracuji ve francii tak dekuju všem co chtěli pomoct.

A počkej jak tě vytočí účet za práci potom co udělá opravnou instalaci ;)

jardik1
hodnocení

0x
Měl jsem stejný problém vyřešil to až reinstal.

aztek3
hodnocení

T je nekde chce to windows.jesti se to nekom stane mri me tza nej bo je to jen debilovina A PRIJDE DRAHO.BONSUAR

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]