Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chci se zeptat...Nedávno jsem si aktivovala internet,ale pak mi ho táta zrušil za vysoké náklady.Ještě když sem ho měla aktivovaný tak jsem si stáhla icq(od společnosti Jimm) z internetu...(z mobilu) a pak jsem si myslela že když mi zrušili internet tak icq nebude fungovat,ale ono funguje...je možné že si za to budou nějako učtovat? Přece není možný abych to měla zadarmo.
opravdu funguje nebo se tak pouze tváří? resp. můžete si s někým aktivně psát nebo je jen ikonka online?
třeba můj provider umožňuje, že pokud nechci platit za internet, tak mi jej nezruší, ale běží mi dál tak nechutně nízké rychlosti, která lze použít stěží pro psaní emailů - může to být i Váš případ.
doplněno 01.01.10 21:20:jde o internet v mobilu nebo na PC?
o internet v mobilu...jde o to že mi internet zrušili ale icq v apliacích stále funguje...píšu si normálně s lidmi kdykoliv se mi zachce...
Jákého máte operátora?
Vypadá to, že Vám otec sice zrušil nějaký paušál na internet, nicméně internet v mobilu nastavený je, tudíž se dále můžete připojit např. přes GPRS.
Operátorovi tak sice nebudete platit paušál, ale počítejte s tím, že Vám naúčtuje přenesená data za určitou paušální sumu, kterou naleznete na stránkách operátora.
Být Vámi, tak se na další fakturu od operátora moc netěším a ICQ přestanu okamžitě používat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.