Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet odhlášen ale icq stále funguje

Od: lucka4646 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,chci se zeptat...Nedávno jsem si aktivovala internet,ale pak mi ho táta zrušil za vysoké náklady.Ještě když sem ho měla aktivovaný tak jsem si stáhla icq(od společnosti Jimm) z internetu...(z mobilu) a pak jsem si myslela že když mi zrušili internet tak icq nebude fungovat,ale ono funguje...je možné že si za to budou nějako učtovat? Přece není možný abych to měla zadarmo.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

opravdu funguje nebo se tak pouze tváří? resp. můžete si s někým aktivně psát nebo je jen ikonka online? :)

třeba můj provider umožňuje, že pokud nechci platit za internet, tak mi jej nezruší, ale běží mi dál tak nechutně nízké rychlosti, která lze použít stěží pro psaní emailů - může to být i Váš případ.

doplněno 01.01.10 21:20:

jde o internet v mobilu nebo na PC?

lucka4646
hodnocení

o internet v mobilu...jde o to že mi internet zrušili ale icq v apliacích stále funguje...píšu si normálně s lidmi kdykoliv se mi zachce...

Jákého máte operátora?

Vypadá to, že Vám otec sice zrušil nějaký paušál na internet, nicméně internet v mobilu nastavený je, tudíž se dále můžete připojit např. přes GPRS.

Operátorovi tak sice nebudete platit paušál, ale počítejte s tím, že Vám naúčtuje přenesená data za určitou paušální sumu, kterou naleznete na stránkách operátora.

Být Vámi, tak se na další fakturu od operátora moc netěším a ICQ přestanu okamžitě používat.

zuzee*

Být váma tak se další faktury bojím ... jestli nemáte předplacený nějaký internetový tarif tak vás to přijde pěkně draho (známé takové blbosti stály 3000 kč).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]