Nejste přihlášen/a.
Mam problem.Mám disk :F na kterém mám pouze 5GB a disk :C s 25OGB a na disku F mám operační systém.Jak lze tento operační systém dát na disk :C bez ztrát dat,které na disku C jsou.Klonování jsem už zkusil,ale nejde to,jelikož se mi v nabídce neobrazuje disk :F ale jen disk :C díky za odpověd
nejlepsi je si to smazat rozdelit lepe, stejne casem butete windows nahravat znovu (nova nerze, pojede pomalu apod. winove problemy) a nechat si na win a program files napr 50GB nebo kolik potrebujete, a zbylych cca 205 GB na dokumenty fotky filmy apod nesmysly a takhle podle me usetrite nejvice casu a nervu a zarucene to pujde. Jak vas priste windows nasere neni problem mu dat sbohem a jen si ho u kaficka zformatovat a nahrat znovu bez nakeho zalohovani
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.