Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jimm ICQ do mobilu, jak spustit

Od: supsem odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěla bych icq do mobilu samsung shg j 700, doporučili mi program Jimm, nalézt ho není problém, ke stažení z internetu je všude možně, ale horší je, jak si tento program nainstalovat do telefonu?...Poraďte mi někdo prosím, mám telefon kabelem připojený k pc, ale stáhnout Jimm přímo do telefonu mi nejde, zkrátka nevím, jak na to. :( A je potřeba mít aktivovaný internet v mobilu, abych si mohla psat na icq?...Děkuji moc za odpověd.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Přes mass storage stačí přesunout jar nebo jad soubor do složky telefonu a v nem jimma naistalovat..samosebou že musí být v mobilu aktivní internet aplikace si připojení necucá s prstu...a bacha na poplatky, v ČR je snad nejražší internet v evropě..

jikrman*
hodnocení

0x

Hlavně musíte mít nastavené připojení přes GPRS a ne přes Wap.Rozdíl v ceně kb je zhruba desetinásobný.Když si necháte od operátora poslat konfigurační smsku na aktivaci GPRS,může se stát,že se stejně budete připojovat přes Wap.Důvod je myslím zřejmý-cena.Jediné spolehlivé řešení je nastavit připojení ručně a toto nastavení pak uložit jako výchozí.APN pro t-mobile je:internet.t-mobile.cz.Jak to je u ostatních operátorů se dá zjistit na netu.Jinak je to super,používám Jimma už několik let.Nashle

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]