Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7 64bit vs UFON

Od: barbakan* odpovědí: 11 změna:

Potřebuji nainstalovat ovladače na připojení k internetu od světoznáme firmy UFON.Mám OS W7 -64 bit,ale ovladače jsou přizpůsobený na 32 bit a nelze to tudíž nainstalovat.Je nějaká možnost tento ovladač nainstalovat jinou cestou? Děkuji za rady.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lordslayer*
hodnocení

2x

Tak jsem to zkusil u sebe (W7 64bit) a nejdále jsem se dostal k výběru jazyka (navíc mě antivir nasel v instalaci vir... uh?) a dále mě to nepustilo tj. problém s kompatibilitou to nebude pač instalátor to spustí. Pokud vám tu nikdo neporadí něco jiného tak osobně vidím jedinou možnost a to tlačit na UFON, aby to dal do pořádku (např. vám dal takové zařízení, které vám bude bezproblémově fngovat).

barbakan*
hodnocení

Děkuji Vám za snahu pomoci a jak říkáte,zavolám jim a dám jim co proto. Služby.za které platím a nemůžu je využívat je nehoraázné,ale jak jsem již psal Ufon je Ufon. *bum*

Pavel

lordslayer*

Přeji hodně štěstí a pevné nervy.

lordslayer*
hodnocení

0x

Pokud opravdu nejdou nainstalovat (hazi nejakou chybu) tak zkuste dát vlastnosti -> kompatibilita -> spustit jako správce, popř. zkuste i jiný režim kompatibility, ale to snad nebude ani nutné.

barbakan*
hodnocení

Že jsem tak smělý,u čeho mám otevřít vlastnosti,u Windows nebo u instalačního CD?

Děkuji za odpověď.

lordslayer*

U aplikace, kterou z CD instalujete. A nejsou přímo na jejich webových stránkách aktuálnější ovladače ke stažení?

barbakan*
hodnocení

Operace se nezdařila. Změnil jsem kompatibilitu u aplikace na windows xp 3 pack,ale stále mi to psalo,že nejde nainstalovat.*zed*

doplněno 04.01.10 20:18:

I přesto,že jsem si stáhnul novou aplikaci,nezdařilo se to na instalovat.Když jsem zkusil zapojit modem přes USB,sdělilo mi to,že hardware nebyl nalezen.

lordslayer*
hodnocení

0x

A zkoušela jste se obrátit s problémem přímo na providera? Je přece v jeho zájmu aby vám to fungovalo.

barbakan*
hodnocení

Samozřejmě že jsem jim psal,ale odpověď zněla,že to musí jít.nojo Firma Ufon!*bzum*

lordslayer*
hodnocení

0x

A na jaké zařízení to přesně potřebujete?

barbakan*
hodnocení

Instalační CD - Axesstel TX210LF,to je ten modem -*modla*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]