Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omezit zobrazovani obrazku ve Firefoxu

Od: retko* odpovědí: 7 změna:

Vim ze v Opere to bylo jednoduchy, jednym tlacitkem, ale Operu uz nepouzivam.
Neni na Firefox nejaky doplnek? Pokud vite, podelte se prosim. Dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

3x
Podle info na webu by to měl mj. umět Web Developer
addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/60
Citace:
Web Developer
Velmi oblíbeným rozšířením pro Firefox je také Web Developer pro autory webových stránek a pro každého, kdo chce mít přehled nad strukturou navštíveného webu. Stejně jako zmíněný NoScript dokáže mimojiné blokovat JavaScript, Javu nebo vyskakovací okna. Samotní vývojáři pak ocení širokou paletu informací, které dokáže Web Developer zobrazit. Není tedy problém dočasně upravit kaskádové styly, zobrazit informace o struktuře stránky, zakázat zobrazování obrázků
, rozpohybovat fixní rámce atd.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Obrázků - jako reklam? V tom případě např. Adblock Plus

retko*
hodnocení

Ne reklam. Obecne to zavre vsechny obrazky na strance. a zustane tam jen maly ctverecek, aby clovek vedel ze normalne je tam nejaky obrazek. Aspon tak to bylo v opere.

Cili pak nemusim cekat az se vsechny nactou, nebrzdi mi to net, a podobne.

slonbonjohn*

Tak zkus Nástroje - možnosti - obsah

retko*
hodnocení

Nic se zakazanim obrazku tam nevidim. A uz jsem se v tom hrabal predtim no.

pravdomluvny*

slonbonjon Ti radí správně. Asi ses tam moc nehrabal :)

Nástroje - Možnosti - Obsah a tam zrušit zaškrtnutí u "Načíst automaticky obrázky"

Pokud zrušíš zaškrtnutí u Jawy a Jawascriptu, bude načtená stránka ještě chudší.

retko*
hodnocení

Dekuji vsem za odpovedi.

Ten Web Developer to ma vyborne, presne to co jsem hledal :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]